| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Hvad skal man gøre for en Pulled Hamstring?

  A trukket hamstring skade kan variere fra mildt ubehag til alvorlige strukturelle skader, der kræver øjeblikkelig lægehjælp. For hovedparten af ​​hamstring trækker, nøglen til effektiv behandling er at tage skridt til straks at forhindre overdreven hævelse og sikre fuldstændig inddrivelse. ICE

  Det første skridt for alle trukket hamstrings er standarden for trukket muskler, tunge blodudtrædninger og de fleste andre sports-relaterede skader: ICE Forkortelsen står for Ice, Compression og Elevation. Anvend is til det skadede ben straks og bruge en kompression bandage eller en tæt pakket klud bandage sikret med atletisk tape og ophøje benet. Alle disse skridt vil reducere blodgennemstrømningen og overdreven hævelse i umiddelbart efter skaden
  Rest

  For nogle mennesker, det andet trin -. Hvile - er en indlysende og naturligt valg. Den forstrækning gør ondt at bruge, så nogle mennesker bare ikke bruge det. Men for mange atleter, især dem med en høj smerte tolerance eller Amped-up konkurrence drev, er hvilende ensbetydende med at holde op. Ikke desto mindre hviler skaden er den bedste fremgangsmåde. Fortsat brug og understrege de beskadigede muskler kan resultere i yderligere skade og hæmme helingsprocessen.
  Stretching, Motion, Heat

  fuld anstrengelse aktivitet kan være skadelige, nogle stretching er nyttigt. Det er især vigtigt at strække forstrækning så meget som du kan uden smerter. Gradvis stræk og begrænset, langsom øvelse vil strække fibrene i helbredende muskler og holde vævet i den korrekte position. Efter 24 til 48 timer, når hævelsen er aftaget til en vis grad, kan opvarme det skadede område hjælpe din fleksibilitet samt.
  Massage og anden behandling

  Professionel massage terapeuter kan massere skadede områder for at sikre, at musklen er placeret korrekt i hele helingsprocessen. Massere reducerer også collagen oprustning og reducerer risikoen for arvæv akkumulation.