| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Øvelser for nakke, skulder og lænden

  Mange aspekter af dagligdagen påvirker nakke, skuldre og ryg. Kropsholdning, daglige aktiviteter, og kropslige styrke er alle vigtige faktorer, der kan bidrage til smerte stammer fra disse områder. Korrigerende øvelser er en terapeutisk måde at forbedre kropslige smerter og styrke de muskler, der støtter disse områder. Kroppen er en kinetisk kæde. Det betyder, at når smerte opstår i et område, mere end sandsynligt, at der er flere andre problemområder så godt. Halsen

  menneskelige halsen er ansvarlig for at støtte omkring 10 lbs. af kraniel væv. Som hvis 10 lbs. af tryk er ikke nok, stress og biomekaniske lidelser er den mest almindelige årsag til stivhed og nakkesmerter. Der er syv mobile diske i nakken og nogen af ​​dem kan forårsage smerte. Neck øvelser ikke kræver nogen vægt eller modstand andet end hvad kroppen kan give. Start din hals øvelser ved at strække halsen. Sid oprejst med brystet op og skuldrene tilbage. Drej hovedet fra midten mod højre skulder. Vende tilbage til centret og slå til venstre skulder. Brone og O'Donahue Kiropraktik anbefaler disse hals drejninger skal udfyldes fra 20 til 30 gentagelser. Dernæst står frem og se lige frem. Drop din hage ned til dit bryst og se på dine fødder. Retur dit hoved til oprejst og så drop dit hoved bagud med hagen mod loftet. Denne øvelse bør også suppleres i 20 til 30 gentagelser. Disse vil hjælpe stræk og styrke nakken.
  Shoulders

  Rotator cuff stammen er den primære skulder problem. Tunge løft, kan spjættende skulder bevægelser, og selv sove på din side forårsage smerter gennem skuldre, når gjort gentagne. Grundlæggende skulder strækninger og styrke øvelser kan forhindre stivhed, stammer og kroniske smerter. Start skulderen af ​​ved at tage din arm og holde den stram over kroppen med armen strakt. Brug den modsatte arm og pres ved at trække armen ind i din brystet. Dette vil strække de bageste deltoids. Grundlæggende skulder øvelser er lateral raises, militær presse (også kendt som overhead-tryk) og posterior deltoid fluer. For at udføre laterale fluer, placere dine arme på dine sider og løft armene op parallelt med jorden. Hold albuerne let bøjet og forsøge ikke at svinge vægtene op. Udfør skulderen pressen ved at holde vægtene op i "goalpost" position. Tryk vægten op og over hovedet og langsomt tilbage til startpositionen. Udfør disse øvelser i 12 til 15 gentagelser med en moderat vægt.
  The Back

  Lavere rygøvelser kan hjælpe med at fjerne rygsmerter, forbedre kropsholdning og hjælp forbedre funktionelle aktiviteter såsom walking. Til at begynde, ligge nedad med din krop i "Superman" position. Løft din højre arm og venstre ben 6 inches fra jorden og hold i 15 sekunder. Skift dine ekstremiteter og gentag stemmeoptællingen. Denne øvelse virker hele bagsiden af ​​kroppen fra hamstrings op til de bageste deltoids. En anden øvelse at fokusere på lænden er bagsiden forlængelse. Udfør dette på en schweizisk bold eller på jorden. Mens billedsiden nedad, placere dine hænder bag hovedet og bøj fra taljen. Kontrakt lænden og udvide dit hoved mod loftet. Langsomt vender tilbage til jorden eller bolden og gentag for 10 til 15 gentagelser. Den sidste øvelse vil udøve ryggen, mavemuskler, skuldre, arme og ben. Ligge med forsiden nedad med armene under din krop. Støt din vægt på tæerne, albuer og underarme. Armene skal være i skulderbredde og håndfladerne på gulvet. Hold stillingen og fortsætte med at trække vejret normalt. Tæl til 15 sekunder, og derefter give din krop til at slappe fladt på jorden. Prøv at gentage denne øvelse tre til fire gange.