| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Hvordan til at lindre ømme benmuskler

  Ømme benmuskler kan være forårsaget af en række ting, herunder løfte tunge genstande eller tage del i sports uden ordentlig forberedelse. En øm muskel skyldes tårer i muskelfiber, der forårsager hævelser og fører til smerte. Nogle muskelsmerter mærkes i det øjeblik tåre i musklen sker, mens andre smerte opstår timer eller dage efter muskel-rive skade. Ting du skal
  Anti-inflammatoriske medicin Salg Ice pack
  Compression-wrap bandage
  Muskel-rub creme
  Vis Flere Instruktioner
  1

  Tag en over-the-counter anti-inflammatorisk lægemiddel til at hjælpe faldet hævelse i det område af ømme muskler. Følg anvisningerne på etiketten for at sikre, at du tager det korrekte beløb. Undgå disse produkter, hvis du har nogen form for medicinsk allergi. Som med enhver medicin, tjekke med din læge, før du tager en ny medicin.
  2

  Lav en ispose til at sætte på de ømme ben muskler. Du kan bruge en medicinsk gel pack, at du holder i fryseren, en fryser pose fuld af knust is eller en pose frosne grøntsager. Sørg for, at pakningen er stor nok til at dække hele ømme område, og at det er i en tæt beholder.
  3

  Elevate de berørte ben og bruge en kompressions-wrap bandage, pak ispose til de ømme ben muskler. Tryk ikke kold pack til benet for stramt. Vær sikker på at vikle den kolde pack i en tynd plade eller håndklæde (pudevår arbejde godt for dette), så isen pack ikke er direkte mod din hud. Efterlad isen pack på dit ben i 20 minutter.
  4

  Fjern isen pack fra dit ben efter 20 minutter. Hold benet lidt forhøjet at tillade hævelse at gå ned.
  5.

  Stræk musklen. Må ikke strække sig for hurtigt, da dette kan medføre yderligere smerter og skader på musklen. Stræk musklen langsomt og forsigtigt. Dette vil hjælpe musklen opretholde en god blodgennemstrømning, og vil hjælpe med at reparere den iturevne muskelfibre.
  6

  Påfør muskel-rub creme til det skadede område. Blidt massere cremen ind i huden, efter retningen af ​​musklen. Massere musklen så dybt som er nødvendig for at løse de knuder, så længe massage ikke bliver smertefuldt. Massere området, indtil musklen cremen helt har gennemblødt ind i huden.