| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Om Navy Fysisk parathedstest Krav

  At være medlem af den amerikanske væbnede styrker er en hård opgave. Fysisk fitness er stresset ikke kun under grunduddannelsen, men i hele en militær karriere. Efter hvervning bliver rekrutter rådes til at begynde forberedelserne til rigor af boot camp ved at kunne fuldføre visse krav for at bestå den første test. For dem interesseret i søværnet sætter Naval Fysisk Readiness program standarden for hårdt arbejde, der ligger forude. Grundlæggende

  Søværnet har sin fitness test to gange om året sejlere opfordres til at forberede sig godt forud for testen dato. Testene selv består af basale krops-vægt øvelser og traditionelle metaboliske begivenheder, såsom svømning, løb og fleksibilitet. Forberedelse til testene er altafgørende for succes, fordi at have en baseline niveau af personlig fitness ikke kun tillader rekrut at bestå prøverne, men forbereder organer for de krav aktiv tjeneste.
  Tests

  Tests er scoret på en 100-pointskala, med noget der falder under et vist mærke ranking rekruttere den prøveansatte listen. Udestående, fremragende, god og tilfredsstillende er de andre kategorier. For metabolisk condition står sejleren en mile-og-en-halv løb, der skal afsluttes så hurtigt som muligt, selv om en kombination af kører /walking er tilladt. Otte minutter, 30 sekunder er guld standard, mens gange over 13 minutter betragtes fattige. For pushups er enhver tal over 87 en fremragende fremvisning, og 37 og under er det ikke. Sit-ups kræver mindst 75 med 100 opført som udestående, og 500 meter svømning (som kan subbed for turen) ligner The Run krav. En sidde og rækkevidde fleksibilitet test runder test-serien. Ovennævnte tests vedrører højde, vægt og anslået kropsfedt procenter ifølge forskellige aldre.

  Standarder for kvinder

  Kravene til mænd er ikke meget anderledes end for kvindelige sejlere. For den gennemsnitlige 20 - til 24-årig kvinde (en demografisk, der tegner sig for de fleste kvindelige sejlere), er de krav, som svarer til de af de mænd. For kvinder et par år yngre, adskiller de udestående placeringer kun nogle få mærker, såsom sit-ups (109), og kørslen (09:29).
  Forberedelse

  Alle eksperter er enige om, at under træning må sejlere ikke acceptere at få de tilfredsstillende tidspunkter og bør stræbe efter en fremragende score i hver event. For sit-ups, skal senest seks uger før teste en sømand (mandlig eller kvindelig) gøre en tre-sæt, 25 sit-up rotation to gange om ugen i den første uge, der kulminerede i en tre-sæt, 60 sit-up maksimum indsats fra uge seks, tilføjer fem til 10 reps hver uge. Et eksempel på at køre (eller svømning) prep indebærer at gøre tilfælde to gange om ugen, forsøger at slå den forrige uges tid. Pushups kræver tre sæt af 10, tre gange om ugen, enten med et par reps til et sæt eller gå indtil der ikke flere pushups kan afsluttes uden hvile.
  Warning

  Som altid, selv om der allerede hyret konsultere en læge, før du starter denne eller nogen fysisk fitness regime. Flåden Fysisk Readiness program er en udfordrende virksomhed. Hvis det ønskes, vil en kompetent personlig træner eller træningspartner kunne afhjælpe eventuelle områder af mangel findes samt give nogle meget tiltrængt motivation, når behovet opstår.