| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Øvelser til at styrke din glute muskler til at hoppe højere

  Plyometric øvelser - øvelser, center på eksplosive bevægelser såsom hoppe - er ideelle til at udvikle stærke springende færdigheder. Underkrop plyometric øvelser styrker glute muskler og i sidste ende uddanne dig til at hoppe højere. For at undgå skader, ikke indarbejde disse typer øvelser i din træning rutine, før du har været styrketræning regelmæssigt i mindst nogle måneder. Foreslåede gentagelser er blot en retningslinje - kvalitet altid overtrumfer kvantitet, når du udfører plyometrics. Lunge Jumps

  Start ud at stå med fødderne hip-bredde fra hinanden. Træd tilbage omkring 2 meter med dit venstre ben. Dine fødder skal være forskudt, din rygsøjle bragt i en neutral position, balancerende på bolden af ​​din ryg foden. Bøj i højre hofte og knæ til at sænke din krop, indtil højre lår er parallelle med gulvet. Fra denne position, hoppe lodret op i luften, hvilket gør bevægelsen som eksplosive, som du kan. Skift fødderne i luften, så når du kommer ned, din venstre fod lander i front og din højre fod i front. Dette er en gentagelse.

  For at opretholde en ordentlig form og undgå skader, udvide dine ankler gennem hele deres sortiment af bevægelse, som du tager ud.

  Prøv 10 gentagelser til at starte ud med.

  Single Leg Hopping

  Start ud balancere på dit venstre ben. Skubbe ud fra din venstre fod, hoppe frem og op, og derefter lander tilbage på venstre ben. Som du hopper, kraftigt svinge dit højre ben for at øge længden af ​​springet. Sigt at lande på bolden af ​​fødderne og holde kontakten ned-tiden så kort som muligt. Hvis du er mere af en nybegynder, det er fint at holde din hopping ben lige, hvis du er en mere avanceret atlet forsøge at trække hælen mod glutes som du hopper. Prøv en til tre sæt på 10 til at starte ud med.
  Lateral Box Push Offs

  Start ud stående til venstre side af en boks eller motion trin. Placer din venstre fod på toppen af ​​kassen. Skubbe off kassen med styrken af ​​din venstre ben alene, hoppe lige op i luften så højt som du kan, hvilket gør bevægelsen som eksplosiv som muligt. Jord på højre side af feltet, med din højre fod på toppen af ​​det, og din venstre fod på jorden. Det er en gentagelse. Prøv 10 at starte ud med.