| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Hvordan man opbygger din egen Agility Ladder

  Kugle-relaterede sport hele kræver et højt niveau af atletiske evner. Hurtige, adrætte fødder er praktisk talt en forudsætning for populære sportsgrene som fodbold. Hver atlet, der ønsker at udmærke skal hele tiden arbejde på at forbedre deres atletiske evner. Agility stiger er fremragende til at opbygge koordinering og øge mund hastighed for dem, der er atletisk begavede nok til at gøre cut. Ting du skal
  Målebånd
  Marker
  Hack oplevede
  Diagram over design
  PVC-rør
  PVC stik
  PVC lim (ekstraudstyr)
  Show Flere Instruktioner
  1

  Vælg sværhedsgrad du ønsker agility stigen til at løse, og den type af mund færdigheder du ønsker at koncentrere sig om. Skitsere på et stykke papir form af foden stigen, du ønsker at opbygge. Trække enten en enkelt, dobbelt, tredobbelt eller firdoble-delt stige.
  2 Altid strække og varme op, før fitness øvelser.

  Bestem størrelsen og formen af ​​sektionerne for stigen. Planlæg stigesektion størrelser til at rumme enkle, single-step bevægelser eller mere komplicerede multi-skridt mund bevægelse sekvenser, afhængigt af niveauet og alder af de atleter, der vil bruge det, og for hvilken sport det vil blive brugt.


  3

  Design de trin sektioner med forskellige bredder. Medtag enkelt trin, dobbelt-skridt, og triple-trins mellemrum mellem rum. Lægge ud sekvenser langs stigen og gentag dem mindst tre eller fire gange inden for en enkelt løb.
  4 kontakt sport, som fodbold, kræver eksplosiv kraft.

  Byg stigen til en udfordrende, betydelig længde. Udvid det mindste til 10 yards (30 fod) eller mere, igen afhængige af de forskellige øvelser, du vil bruge den med. For eksempel kravler bjørn (multi-retningsbestemt, hurtige bevægelser på fødder og hænder kun), bør være længere end 30 meter.
  5.

  Udlæg den første sektion på papir. Brug enten en straight, lineære design, en firkantet design med 90-graders nedskæringer eller et cirkulært mønster. Sæt den op (bl.a. nok trin rum, og området mellem mellemrum) så det har forlæns, baglæns, til højre, til venstre retningsbestemt anvendelighed ved enkelt og flere brugere.
  6 White PVC er let og kan tages fra hinanden og flyttes eller re-arrangeret.

  Brug 1-tommer, hvid PVC, skåret til fire forskellige 36-tommer stykker, for at danne et kvadrat. Brug stikkene og lim for at bygge den første del af langtrukken up stigen. Når det er gennemført, bør du have 4-6 sektioner af PVC skrues sammen danner 05:56 36 ved 36 firkanter.
  7

  Vent med at teste det på stedet, før limning det sammen. Opsæt første afsnit om praksisfeltet og teste det med rigtige, levende øvelser. Sørg for, at det har nok plads i hvert kvadrat, men sørg for at det er en stram pasform med lidt plads til fejl. Juster størrelsen afhængigt af levende felt testresultater, før du tilføjer de resterende sektioner for at danne en agility stigen i en af ​​de stilarter Trin 5.