| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Hvordan til effektivt at bruge en cykel træner

  En cykel træner konverterer din normale cykel ind i en stationær cykel, komplet med modstand. Fordi at bruge en træner er færdig indendørs, vil du være i stand til at ride når som helst, uanset vejrforhold. Stationær cykling også mulighed for brug af en frontal spejl, så du kan tjekke din formular til at perfektionere din teknik. Mange cyklister bruger en træner som en cool-down periode i slutningen af ​​en lang dag med Ridning bidrager til at fremme genopretning. Bike trænere kan sættes op overalt. Du ønsker måske at sætte et stykke tæppe eller polstring under træneren at beskytte udsatte, trægulve. Instruktioner
  1

  Sæt modstanden på et passende niveau for den type cykling, du ønsker at simulere. Tilføj betydelig modstand når der simulerer en op ad bakke klatre, mindre modstand under Fortrydelsesfristerne.
  2

  Brug en hjerte monitor for at bevare dit mål hjertefrekvens. Du ønsker måske at skubbe din puls til 90 procent i løbet af en hård træning eller til 65 procent i løbet af en køle-down fasen. Max puls er estimeret som 220 minus din alder i år. Så hvis du er 40 år, vil din max puls være 180. Målet hjertefrekvens opgøres som max puls gange procentsatsen i decimal formular. Hvis du vil fortsætte eksempel sige, du ønsker at opnå et mål hjertefrekvens på 90 procent eller 0,90 i decimal formular. Multiplicer 0,90 ved din max puls på 180 for at beregne mål hjertefrekvens på 162.

  Puls giver en god indikation af intensiteten af ​​træningen, da cykling hurtigere eller med større modstand vil typisk hæve din puls .
  3

  Prop forhjulet på din cykel på en robust, høj overflade for at simulere op ad bakke ridning, når det er relevant. Højden mere præcist simulerer en op ad bakke tur, som også giver mulighed for træning med korrekt kropsholdning.
  4

  Varier dine ugentlige træningspas. Udfør én lang tur, der er ti procent længere end nogen begivenhed, som du træner. Hvis dette er en udholdenhed begivenhed, skal du bruge et mål maksimale puls (MHR) på 70 procent eller 85 procent for tidskørsler. Tilføj tre dages intensitet træning på 84-90 procent MHR. Afsæt en eller to dage til interval træning, hvor du variere intensiteten af ​​træningen gennem turen. Brug de resterende dage til hvile eller langsom bedring rides på 65-72 procent MHR. Disse variationer kan være jævnt fordelt, så du ikke udføre den samme variation to dage i træk, medmindre det er en recovery ride. Rides kan gøres indendørs på træneren eller udendørs på vejen, så længe du opnå det samme træningspas.