| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Hvordan til at tabe sig med en Spinning klasse

  Vægttabet er ikke let. Men konceptet bag det er: forbruge flere kalorier end du indtager. Eventuelle ekstra kalorier får lagret som kropsfedt, og er meget svære at flytte. Men netop ved at deltage i en spinning klasse og overvågning, hvor mange kalorier - og hvilken slags kalorier - du indtager, vil du se den pounds komme ud. Spinning er en lav effekt, høj intensitet aerob aktivitet udføres i en gruppe med en instruktør piskning dig i form. Man kan næsten føle pounds smelte væk. Instruktioner
  1 på skalaen

  regne ud hvor meget vægt du har brug for at tabe. For eksempel antage, at du ønsker at tabe 10 pounds over en 20 ugers periode, med et gennemsnit på to pounds en uge. (Den anbefalede mængde til at miste, er op til to pounds en uge, noget mere end det der anses usundt.) Et pund svarer til 3.500 kalorier, og så du skal spise eller forbrænde 7.000 kalorier mindre end du allerede gør på en ugentlig basis .
  2 Spinning klasse i Kandahar, Afghanistan

  Start spinning. I en undersøgelse af Herman Falsetti, MD af Spinning.com, brænder en klasse varig 40 minutter op et gennemsnit på 475 kalorier. Han bemærker, at spinning træning "giver en høj puls respons og højt kalorieindhold udgifter." Sig til din spinning instruktør, som du ønsker at tabe sig og skabe en plan med hende for de bedste tidspunkter at gå rundt.

  3 i fitnesscentret, få klar

  Kombiner spise mindre med spinning mere. Hvis du ønsker at miste to pounds en uge, kan du starte med at spise 1.000 færre kalorier om dagen, eller du kan indarbejde spinning fire gange om ugen, hvilket giver dig alt 1.900 (475 x 4) kalorier. Fratrække det fra 7.000 giver dig 5.100 færre kalorier til at spise i løbet af ugen, i gennemsnit ude på 728 færre kalorier om dagen. Det lyder skræmmende, men følge en sund kost ved at spise tre måltider dagligt for at medtage tre stykker frugt, fire kopper af rå grøntsager eller to kopper kogte grøntsager. Undgå hærdede fedtstoffer, så prøv at undgå alkohol og begrænse dine godbidder til færre end 200 kalorier om dagen. Vægten vil komme ud, langsomt men sikkert. Husk at drikke mindst 64 ounces vand om dagen, og mere på din spinning dage.