| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Sådan Hold hydreret Mens Running

  Forudsat at din krop med nok væske for at holde det hydreret, mens du løber eller udføre anden øvelse kan hjælpe dig med at undgå almindelige ømhed og smerter såsom muskelkramper. Det er også et vigtigt forsvar mod hedeslag. Holde hydreret, mens den kører ved at forberede din krop og dit sind i forvejen. Ting du skal
  Vandflaske clips eller rygsæk
  Water
  Vandflaske
  Vis Flere Instruktioner
  1

  Drik vand aftenen før du begiver dig ud for dit løb. Du skal forbruge vand nok til din urin til at have en klar eller svagt gul udseende. Dette beløb vil variere fra person til person, og det er ikke nødvendigt for dig at drikke så meget, at det er nødvendigt at urinere sker hver 15 til 30 minutter. Mørk urin tyder på, at du ikke er hydreret nok.
  2

  Undgå uddannelse i den varmeste del af dagen, fordi overdreven sveden kan forårsage dehydrering. Hvis du planlægger at køre i et fugtigt klima, planlægge dit løb for tidligt eller sent del af dagen, når luftfugtigheden er mindre, og temperaturen er lavere.
  3

  Drik kun, når du er tørstig, som du kører, ifølge nyere forskning fra USATF (USA Association of Track and Field). I fortiden, har løbere blevet rådet til at drikke med jævne mellemrum, især under lange marathon-stil løb. I sidste ende, bør du lære at lytte til din krop til at bestemme, hvornår du har brug for at drikke mere vand.
  4

  Afkald sved kulør eller nylon bukser, når du kører og forsøge at holde cool. Du bør bære let tøj, der tillader luft at passere gennem dem, så din krop kan forblive så køligt som muligt under hele din aktivitet.
  5.

  Hold øje med symptomer som svimmelhed eller omtåget, hvilket kan indikere, at du er på nippet til at blive dehydreret. Drik vand eller sportsdrik med elektrolytter til at genopbygge dit system.
  6

  Vejer dig selv før og efter lange kørsler. Du bliver nødt til at genopbygge nogen væske, du har mistet i løbet af dit løb og generelle retningslinjer, at mellem 1 pint og 1 liter vand bør indtages for hver pund du mister under dit løb.