| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Hvordan at køle ned efter Running

  Uanset om du udfylde en maraton eller efterbehandling op en hurtig løbetur rundt om blokken, og sørg for dine muskler og led køle ned korrekt, er et vigtigt skridt for at holde sig sund. Den kølige ned periode lader din blodgennemstrømning ordentligt og vedligeholder konstant cirkulation. Dette er et vigtigt skridt efter enhver aktivitet, og er en del af den naturlige helbredelsesprocessen. En effektiv nedkøling kan hjælpe dig med at opbygge styrke, udholdenhed og også beskytter muskler og led. Her er nogle effektive strategier til afkøling efter at have kørt. Ting du skal
  Vandflaske
  sweater og sweatpants
  Pulsmåler
  Vis Flere Instruktioner
  1

  Begynd med en fem til otte minutter løbetur eller lys gåtur. Støt sænke din puls kan hjælpe din krop vinden ned efter fysisk aktivitet, og det er den sundeste strategi for at opretholde stabil cirkulation så godt.
  2

  vejret dybt. Sørg din krop kan levere nok ilt og blod til alle dine muskler til nyttiggørelse ved at tage dybe indåndinger. Du kan kombinere dette med strækøvelser i næste trin.
  3

  Stretch kerne muskelgrupper. Begynd en stretching rutine, der strækker sig ud kerne muskelgrupper såsom dine lår, kalve, Mave og ryg, og hold hver udgør mindst 15 til 30 sekunder. Du kan også strække dine arme, skuldre og brystmuskler efter hinanden for at køle ned hvert område af din krop med lethed.
  4

  Drik vand. Drikkevand vil hjælpe genopbygge tabte væske i muskler og led og kan hjælpe dig køle ned naturligt. Dette er især vigtigt for lange ture og jogging, der får dig til at svede.
  5.

  Hold dig varm. Sættes på en sweatshirt eller sweatpants til at holde dine muskler varme. Dette hjælper med at forbedre din strækninger og kan forhindre muskelømhed.
  6

  Hold dig i bevægelse i mindst 10 til 20 minutter. Afhængigt af hvor kraftig din løbetur, skal du holde flytte for at opretholde stabil cirkulation og reducere din risiko for skader. Stå op, flytte rundt og gå langsomt for at holde din energi op som du køle ned.