| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness |
  • Kalorier forbrændt Jogging 5 Miles

Jogging er en effektiv måde at forbrænde kalorier, og en fem-mile jog er en god afstand at sigte efter to til fire gange om ugen. Hvor mange kalorier du forbrænder i løbet af en fem-mile run vil afhænge af din vægt og den slags terræn, som du kører. Træn smart at undgå skader, og kører som dette kan blive en givende og hede-fremmende del af din fitness plan. Grundlæggende
    p Som en generel tommelfingerregel, kan du anslå, at hver kilometer du løber forbrændinger omkring 100 kalorier, ifølge "Runner World" magasin. Det ville betyde, at du kan forvente at brænde omkring 500 kalorier i løbet af en fem-mile løb. Denne tommelfingerregel er en god måde at vurdere, hvor meget din kilometertal bidrager til din kalorie-brænding mål, men det nøjagtige antal kalorier du forbrænder på din løbetur, vil afhænge af en række andre faktorer.
    Vægt

Jo mere du vejer, jo flere kalorier din krop har at brænde for at holde dig i bevægelse. Ifølge lommeregneren til rådighed på Kør Planet, en web-ressource for løbere (find et link i Resources) ville en 120-pund person brænde 392 kalorier kørt fem miles. En 150-pund runner ville brænde 490 kalorier i løbet af den samme distance, og en 200-pund runner ville brænde 653 kalorier på samme løb.
    Speed ​​

Du vil ikke nødvendigvis forbrænde flere kalorier ved at køre fem miles hurtigere, men den højere intensiteten af ​​en hurtigere løb kunne give dit stofskifte en mere varig boost, ifølge "Runner Verden" ernæring redaktør Peta Bee. Det betyder, at mens en langsommere runner og en hurtigere løber af samme vægt ville brænde omkring det samme antal kalorier i løbet af fem miles, ville hurtigere runner sandsynligvis forbrænde flere kalorier efter at hun har stoppet, fordi hendes stofskifte forbliver højere efter en mere intens træning .
    Terrain

Kom væk fra vejen og på stier kunne øge kalorieindhold-brænding magt dit løb. Ifølge Health.com kan trail løb, som har tendens til at have flere bakker og ujævnt terræn, brænde op til 10 procent flere kalorier end end løbebånd eller vej kører. Løb bakker kan også bygge dine glutes og quads. Har mere muskelmasse på disse områder vil øge din kroppens generelle stofskifte, hvilket betyder at du forbrænder flere kalorier hele tiden.
    Safety
    p Det er vigtigt at bygge op til en fem-mile køre sikkert for at undgå skader. Hvis du ikke har kørt før, starter ud ved at gå, og tilsæt kører i intervaller for at din træning. Gradvist opbygge din kører kilometertal og sørg for at strække efter hver træning. Mange lokale løbeklubber tilbyde fem-mile løb. Denne form for konkurrence kan være en sjov tilføjelse til din kalorieindhold-brænding træning.