| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Knæ Øvelser for Runners

  At passe godt på dine knæ er en vigtig måde at undgå skade som runner. Knæskader er nogle af de mest frustrerende og smertefuldt for entusiaster af sporten. For at undgå skader, gøre øvelser, der opbygger styrke i musklerne omkring knæet. Også lære strækninger, der er målrettet mod at holde dine knæ sunde. Leg Lifts

  Gør ben elevatorer for at styrke dine hofter. Stærke muskler i hoften område vil hjælpe dig med at undgå skader på iliotibial band, som løber fra ydersiden af ​​bækkenet ned til ydersiden af ​​knæet. For at udføre ben elevatorer, ligge på gulvet på din venstre side. Hold din top ben lige, og bøje din bund ben ved knæet. Hold din nederste arm strakt ud fra under dit hoved. Brug din top hånd til steady dig selv ved at placere den på gulvet foran brystet. Løft din øverste ben langsomt så højt som du kan, og holder dit knæ vender fremad og dine ben afstemt med din krop. Langsomt sænke benet til startpositionen. Må to sæt af 10 elevatorer for hvert ben.
  Stol Sidder

  Udfør en langsom stol-sit øvelse på forskellige punkter i hele din dag til at opbygge styrke i din quadriceps, som vil hjælpe med at stabilisere dit knæ. For at gøre dette, sidde i en stol, og holder din ryg lige. Fokuser dine øjne på et punkt lige foran dig, og langsomt stige til en stående stilling, idet mindst fem sekunder for at gøre det. Mens du stiger, ikke runde ryggen, men holde det lige, og ikke holde på stolen for support. Vær sikker på at holde dine knæ peger fremad. Når du har nået en stående stilling, langsomt sænke dig tilbage til den siddende stilling på samme måde, og holder din ryg lige og tage din tid.
  Iliotibial Band Stretch

  Stræk iliotibial band at gøre dig mindre tilbøjelige til en fælles knæskade for løbere. For at gøre dette, ligge på din side, bøjning begge ben, som hvis du kørte. Medbring din bund ben til dit bryst og din top ben tilbage forbi din hofte, så du er i en overdreven version af en køreposition. Hold denne i 30 sekunder, og derefter udføre den samme strækning på den anden side.