| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Sådan kører med for højt blodtryk

  Mange mennesker med højt blodtryk instinktivt undgå tunge anstrengelse, frygtede et hjerteanfald eller slagtilfælde. Men regelmæssig motion er en af ​​de mest effektive metoder til at sænke blodtrykket. Med lidt planlægning, tålmodighed og tid, kan du trygt køre med for højt blodtryk. Du vil blive mere fit, vil dit blodtryk forbedre, og du kan i sidste ende reducere eller fjerne din afhængighed blodtryk medicin. Hvis du er ny til at køre, hemmeligheden til at køre med forhøjet blodtryk er at starte langsomt og opbygge din tid og tempo meget gradvist. Dette vil holde dig sikker i løbet af din træning, og vil hjælpe med at nedsætte dit blodtryk naturligt. Ting du skal
  Løbesko
  Pulsmåler
  Vis Flere Instruktioner
  1

  varme op med 5 til 10 minutters moderat walking før hver træning. Stretch for et par minutter efter din varme op.
  2

  Gå i et rask tempo i mindst 30 minutter på de fleste dage. . Når du kan gøre dette forholdsvis let, er du klar til at indarbejde løbe ind i din fitness rutine
  3

  Indarbejd løbe ind i din gåture 1 minut ved gangen: Kør i 1 minut, så gå i 2 til 5 minutter, gentage denne cyklus i 20 til 30 minutter. Suppleant disse kørende dage med dage, hvor du kun gå.
  4

  måle din puls jævnligt i løbet af din træning. Stræb efter en puls, der er 65 til 85 procent af din maksimale mål hjertefrekvens. (Din maksimale puls er 220 minus din alder. Hvis du er 40 år, din maksimale mål hjertefrekvens er 180).
  5

  Tilføj mere kører gradvist --- hver uge, eller som din nuværende rutine bliver relativt let. For eksempel, køre i 2 minutter og derefter gå i 2 til 5 minutter, derefter køre i 1 minut og gå i 2 til 5 minutter. Gentag dette mønster i 20 til 30 minutter. I de følgende uger, øge din køretid til 3 minutter kører /2 til 5 minutters gang. Suppleant løb og gang dage.
  6

  Alternative indkøring kun dage med walking kun dage, hvor du kan køre kontinuerligt i 15 minutter.
  7

  Forøg din køretid ved ikke mere end 10 procent hver uge. Fortsæt med at veksle gang og løb dage, og giv dig selv en hviledag hver uge.