| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Casio Stopur Instruktioner

  Løb, gåture og svømning er gode måder at øge din energi, opbygge hjerte-kar-styrke og nyde udendørs. Hvis du har inkluderet nogen disse aktiviteter til din træning rutine, spore dine fremskridt ved at tid på dig selv. Casio stopur nemt optegnelser og gemmer detaljerede oplysninger om din præstation, der er tilgængelig ved et tryk på en knap. Indstilling af Time Display

  Casio Stopuret har både en tid display og et stopur display, som hver især kan tilgås ved at trykke på "mode" knappen på toppen af ​​uret. Tiden display giver oplysninger om dato og tid. For at indstille disse, skifte til visning af tid og hold "tilbagekaldelse" knappen nederst til højre i et par sekunder. Juster hvert blinkende element til den ønskede indstilling ved at trykke på "Start /Stop"-tasten til at bevæge sig negativt og "Lap /Split" for at flytte positivt. Tryk på "Mode" knappen for at justere det næste element.
  Bruge stopuret funktioner

  Stopuret display indfanger den samlede forløbne tid vist i stort tal i bunden af urskiven. Lige over det er omgangstid og lap nummer. Og på toppen er en split tid. Opdelingen tid er den tid påløbne fra udgangspunktet til et bestemt mærke. For at starte timing, skal du trykke på "Stop /Start" øverst til højre af uret. Du kan holde pause i handlingen ved at trykke på knappen igen og genoptage timing ved at trykke på det en tredje gang. Tryk på "Lap /Split" tilstand for at nulstille stopuret. For at udnytte lap /split funktionen, start timing og blot trykke på "Lap /Split"-tasten på hver markør. Denne funktion kan også bruges til at optage tider for op til hundrede forskellige løbere ved at trykke på "Lap /Split" nøgle som hver løber krydser målstregen.
  Adgang stopur Hukommelse

  Casio Stopuret kan gemme op til 200 poster, den deler sig i grupper på 100 hver. Mens der i stopuret displayet, kan du få adgang til disse data ved at trykke på "Recall" knappen nederst til højre. Den nyeste post vises først, og du kan rulle gennem de andre ved at trykke på "Start /Stop" og "Lap /Split" tasterne. Den hurtigste tid vil også blive noteret i de lagrede data.