| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Sådan får du en lille talje & Tykke Lår

  Øget dit helbred betyder at indarbejde nærende mad og stabile motion rutiner. Det er bestemt muligt at forme din krop på en række måder, hvis du forbliver flittig i dit valg af køkken-og workout rutiner. Trimning af størrelsen på din talje og fortykkelse lårmusklerne, for eksempel, opnås er ved styrketræning og hjerte-kar-øvelser. Indarbejd vejledning af en certificeret professionel træner til at fremskynde resultaterne af din træning. Ting du har brug
  Vægte
  Gym medlemskab
  Grøntsager
  Frugter
  fuldkornsprodukter
  Sneakers
  motion tøj
  Notebook
  Vis flere instruktioner
  1

  Byg din kondition. Arranger en tidsplan for at jogge tre til fire dage om ugen. Begrænse dig selv til korte afstande, indtil din udholdenhed øges. Intensivere kørsler med længere afstande, som du får styrke. Kør på fladt terræn i starten af ​​din træning. Medtag terræn med stigninger og fald til at give dine lårmuskler en større udfordring.
  2

  Anskaf en gym medlemskab. Gå til gymnastik fire til fem gange om ugen i 45 minutter til en time ad gangen. Arbejde forskellige områder af din krop - herunder mavemuskler, øvre rygmuskler, arme og ben. Udførelse chin ups og sit-ups, for eksempel, stræk og kontrakt mave muskler. Indarbejde disse øvelser regelmæssigt vil bidrage til at øge stofskiftet og styrke og reducere din talje størrelse. Performing squats og ben presser, for eksempel, stimulerer hele området af lårmusklen. Undgå at udføre de samme øvelser hverdagen - at gentage øvelser hver anden dag. Brug tunge vægte med en lav mængde af gentagelser og lette vægte med høje mængder af gentagelser at fremskynde fedtforbrænding og muskeltræning.
  3

  Spis sundt. Forbruge fødevarer, der er lavt fedtindhold og et højt proteinindhold. Spis mindre, lavt kalorieindhold måltider i løbet af dagen for at give din krop ordentlig mængder energi. Undgå overskydende sukker - som sukker kan nedbrydes i kroppen som fedt hurtigere end den faktiske fedt fra oksekød eller andet kød. Spis ikke store måltider sent om aftenen eller om natten for at undgå at bruge tunge fødevarer, når dit stofskifte er naturligvis langsom.
  4

  Spor din indsats. Nedskriv din træning og ernæring mål for hverdag i ugen. Mark afstande, du kører, for eksempel, og gentagelser du opnå på gym til at give en fysisk sporing guide til måle dine fremskridt.