| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Tricks til at køre Længere

  Løb for en længere tid er noget, der involverer presser din krop til det yderste. Opbygning din udholdenhed og mentale styrke er afgørende for at øge din udholdenhed og distance. Et par enkle træningstips kan anvendes for at hjælpe dig med at forbedre dit løb og opfylde dine personlige mål. Sætte mål

  Uanset om du træner for at køre et løb eller bare ønsker at afslutte en lang sigt til din egen personlige lykke, er det vigtigt at sætte et mål. Skriv det ned, sige det højt til nogen, der vil holde dig ansvarlig eller blog om dine mål. Følge en træningsplan, enten fundet online eller i løbende magasiner, for at øge din muskelstyrke og din udholdenhed. Disse tidsplaner typisk hjælpe dig med at nå dit mål gennem sæt træningsdage.
  Mind Over Matter

  kører, er utvivlsomt fysisk, er det også meget mentalt. Giv dig selv en lille mantra. Sig det, når du er begyndt at tro, du har brug for at stoppe eller du bryder ned under dit løb. Sindet er en meget stærk ting, og hvis du fortæller dig selv, at du ikke kan gøre det, du vil holde op med at køre. Men hvis du siger en personlig mantra, såsom "Finish stærk" eller "Du kan gøre afstanden," du vil lykkes. Prøv også at "stærke" ord som "hård" eller "stærke" og gentage dem i dit hoved, når du føler dig træt.
  Slow Down
  p Hvis du koncentrerer sig om at køre i længere tid, sænke din hastighed. Der er ingen grund til at sprinte lige ud af porten. I stedet finde en dejlig, roligt tempo. Prøv at køre i et tempo, hvor du stadig kan tale eller synge til din musik. Når din krop tilpasser sig det nye tempo, kan du også øge din kilometertal og /eller hastigheden gradvist.
  Keep Yourself Fed og hydreret

  Din krop har brug for brændstof for at arbejde på sit mest effektive niveau. Sørg for at drikke masser af vand før et løb. For lange ture, bringe vand med dig, så du ophold hydreret og ikke krampe eller trætte ud på grund af dehydrering. Det er også vigtigt at spise kulhydrater eller små portioner af protein, såsom et scoop af jordnøddesmør, før lange ture, som din krop vil brænde disse først, når du kører. Hold din krop mæt og din krop kan klare sig bedre.
  Giv dig selv en pause
  p Det er virkelig vigtigt at give dig selv en hviledag. Din krop har brug for tid til at restituere sig og genvinde styrke. Lange ture, navnlig tage kan en vejafgift på din krop, dine muskler og din energi niveau, så det er meget vigtigt at hvile mindst en dag om ugen. Fokus på hvilende på dagen efter din længste løb i ugen. Din krop vil takke dig, og du kan endda klare sig bedre dagen efter hvile.