| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Sådan Stretch for Speed ​​

  Strækker øger din fleksibilitet og øger blodgennemstrømningen til musklerne. Som dine muskler bliver mere fleksibel, dit sortiment af bevægelse stiger. Din krop bliver mere effektiv i at gøre sit arbejde. For eksempel. Som du strække dine quadriceps og de bliver mere fleksible og dine fremskridt bliver bredere Du kan gå en længere distance med den samme mængde indsats, dermed forbedre din hastighed. Vælg enten statisk stretching, ligesom strækninger, du husker fra gym klasse, eller deltage i aktiv udspænding som yoga eller tai chi. Ting du skal
  Blyant og papir eller computer med regneark
  Yardstick
  Vis Flere Instruktioner
  1

  vurdere din hastighed. Du kan ikke vide, hvor du skal hen, medmindre du ved, hvor du har været. For at måle din hastighed, kan du gang dine kører. Fremskridt betyder, at du enten vil køre en længere afstand i den samme mængde tid, eller gå den samme afstand på mindre tid.
  2

  Mål din fleksibilitet. Hvis du bøjer over og ikke kan røre gulvet, har du en benchmark for din fleksibilitet. Du kan også tage en sidde-og rækkevidde test, fleksibilitet test, der anvendes i den præsidentielle Fitness Assessment, som du tog i ottende klasse gym klasse. Efter at have udført en række statiske strækninger, sidde på gulvet med benene i en v-form. Placer en målestok på gulvet mellem dine ben. Læn dig fremad, måle, hvor langt dine hænder nå til den målestok.
  3 Siddende frem fold er en fælles forstrækning stretch.

  Stretch efter din træning. Efter din træning, strække de muskler, du bruger, når du kører, herunder hamstrings, quadriceps og lægmuskler. En 2010 undersøgelse i "Journal of Bone og fælles Surgery" viser, at regelmæssig strækker lindrer smerter i hælen er forbundet med plantar fasciitis. En siddende frem fold er en fælles strækning anvendes til hamstrings, kalve og lænd. Din nakke og ryg kan også få spændt, mens du kører, så glem ikke at strække dine skuldre. Hold hver pose i 10 til 30 sekunder for de bedste resultater.
  4

  Tag en klasse. Yoga er en form for motion, der omfatter udspænding og øger fleksibiliteten. I stedet for at vælge en magt klasse, der fokuserer på at få din puls op, skal du vælge en yoga klasse, der fokuserer på at strække. Klasser med navne som "Deep Stretch" eller "lange, langsomme, Deep" er navne på de typer af klasser, du er på udkig efter. Yogastillinger ligesom "Legs Up the Wall" vende retningen af ​​blodgennemstrømningen, hvilket bringer lindring til benene, mens strække hamstrings. Tai chi er en form for kampsport, hvor du bevæger dig langsomt, strække dine muskler på samme tid.
  5.

  Track og måle dine fremskridt. Hold regnskab med din løbehastighed, samt score på sit-and-rækkevidde test. Du kan bruge en grundlæggende notebook, en computer regneark eller et fitness-telefon ansøgning til at registrere dine resultater.