| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Pilates Vand Øvelser

  Pilates øvelser giver core støtte og styrke til alle, der ønsker at se og føle deres bedste. En nylig tendens har skiftet nogle af disse flytter til puljen. Vand er støttende til kroppen, og især til ømme led, så du kan opleve, at du kan gøre øvelser i vandet, der er for udfordrende for dig på land. Noodle Brædder

  Til denne øvelse skal du bruge en flydende pool noodle. Tag noodle til den lave ende af poolen, og hold den med hænderne skulder-afstand. Holde tæerne på bunden af ​​poolen, sænke noodle under overfladen af ​​vandet med omkring 1 fod. Brug dine kerne muskler, dine ben og dine arme til at holde denne position i 30 til 60 sekunder.

  For at gøre fremskridt farten, kan du løfter den ene fod ud af bunden af ​​poolen og hold, og samtidig holde dine hofter niveau. Gentag på den anden side.
  Frogs

  Denne øvelse kræver også flotation noodle. Wrap noodle omkring midten af ​​ryggen og under dine armhuler, så du kan læne dig tilbage, tag fødderne op ud af bunden og flyde. Din krop skal se ud som bogstavet V i profil.
  P begynde med dine tæer viste sig, holde hælene sammen og bøj knæene ud til siderne. Tryk dine fødder væk fra dig, som du rette dine ben ud, zippe dine inderlår sammen. Gentag øvelsen omkring 10 gange. Vær forsigtig, i løbet af denne øvelse, da det har en tendens til at gøre dig flytte rundt en masse. Prøv ikke at ramme noget.

  Leg cirkler

  Start ved at stå ved siden af ​​poolen. Hold på kanten af ​​poolen med din udenfor hånd, holde din udenfor fod og ben stærkt plantet på bunden af ​​poolen. Mens du holder resten af ​​din krop helt stille og stabiliserede, lave cirkler med din indersiden af ​​benet, bevæger sig gennem hofteleddet. Udfør et lige antal gentagelser begge retninger med begge ben.
  Cykler

  Start i samme position som Leg Circles. Hæv dit indvendige ben foran dig, og bøje dit knæ til en 90-graders vinkel. Mens du holder resten af ​​din krop helt stille, pedal din indersiden af ​​benet, som om ridning en cykel. Efter pedalerne fremad seks til otte gange, reverse retninger, skifte derefter ben.