| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Tunge taske Rutiner

  En tung taske er et vægtet pose, der er ophængt over jorden og bruges som en praksis dummy for boksning og kickboxing teknikker. Tunge poser kan være nyttigt til at øve teknik, samt at opnå magt, hastighed og cardio fitness. Skill Uddannelse

  Et af hovedformålene med en tung taske er at udvikle stansning og /eller spark teknikker. En typisk færdighedstræning session for en tung taske arbejder ud for 4-8 tre-minutters runder, kaste kombinationer på tasken, mens de arbejder på fodarbejde. Under runder er fokus på flytning og kaste slag og spark med god form og i god kombination, at sætte i stedet for en masse magt bag hver strejke. Strømmen af ​​runderne for et rutiner kan ligne en rigtig kamp. I levende anfald er flurries og kombinationer adskilt af perioder med positionering og etablering angreb. Et minuts hvileperiode bør der være mellem hver runde.
  Styrketræning

  Tunge poser kan være nyttigt for at bygge slagkraft. Power uddannelse rutiner for en tung taske også indebære en runde-baseret system, hvor kortere runder omkring et minut hver udføres efter hinanden med 30 sekunder til et minut hvile. Under runder, er fokus på at kaste hårde slag med en konstant hastighed. Når du bruger tunge taske 10-ounce handsker er typisk båret at beskytte hænderne, men når strøm stansning, kan det være nyttigt at bære 16-ounce handsker til yderligere beskyttelse, især når du har mere magt. Tunge poser bør ikke anvendes uden handsker, da det kan skade håndled og forårsage hudafskrabninger. En typisk power rutine ville se noget som 10 et minuts runder med konstant stansning og høj indsats bag enhver strejke, hvilket giver 30 sekunder til at hvile mellem hver runde.
  Speed ​​Training

  En tredje form for træning routing for tunge poser er hastighed uddannelse. Hastighed uddannelse fremhæver hånd hastighed og evnen til at kaste kombinationer og flurries hurtigt. Speed ​​uddannelse bruger korte runder af cirka 30 sekunder, hvor du smider så mange slag spark eller andre strejker så hurtigt og præcist som muligt. Målet er at finde ofte og hårdt, men hver slag vil ikke være så kraftig som dem kastet under en magt træningstur. En hastighed uddannelse runde er hovedsageligt en 30-sekunders lange byge. Igen, hvile 30 sekunder mellem runderne. Iført tungere handsker kan hjælpe med at udvikle hånd hastighed. Det skal bemærkes, at alle tre typer af uddannelse teknikker ofte kombineres i en enkelt overordnet workout session.