| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Kickboxing Basics

  Som enhver sport eller fysisk aktivitet, er det bedst at vide det grundlæggende, før du går i gang. Kickboxing er en intens sport, der kræver en masse energi og fleksibilitet, så det er vigtigt at vide, hvad du får ind, før du tilmelder dig for en klasse. Aerobic og hjerte-kar kickboxing er populære former for sporten i disse dage, men det grundlæggende er det samme for enhver kickboxing teknik. Være komfortable

  Før du overhovedet tænker begynder din kickboxing session, skal du sørge for, at du har den rette påklædning. At være komfortabel er den eneste måde at sikre din sikkerhed og en ordentlig træning. Uanset om du bærer ekstremt løst tøj eller stramme workout spandex påklædning, så sørg for, at du har evnen til at bevæge sig frit uden forsnævringer. Også, iført cross-trænere anbefales, fordi de giver dig fra side til side bevægelse evne og fuld fod og ankel støtte. Du kan også ønsker at bære handsker eller boksebandage da du vil blive stansning posen og du kan nemt irritere eller brænde dine hænder og knoer.
  Fitness Levels

  Før vælge niveauet for kickboxing du ønsker at gøre, så sørg for at du kender din egen personlige fitness-niveau. Hvis du ikke gør workout ofte du ønsker at starte med en begyndere kickboxing klasse. Du kan også starte med en lav-impact aerobic eller kampsport klasse til at forberede din krop for akavede bevægelser og intens muskel brug. Træn i dit eget tempo, så du ikke beskadiger nogen muskler eller ledbånd. Hvis du har brug for at gå langsomt, så tag din tid og fokus på de bevægelser, så du ikke komme til skade.
  Start Out Slow

  ønsker at sikre overordnet at hele dine bevægelser styres, og at du ikke fægtende under bevægelser. Når du fjolle rundt eller ikke betale fuld opmærksomhed på træning, vil du højst sandsynligt komme til skade. Overextension af dine arme og ben er let, hvis du sparke for høje eller spændt op i dine arme, før du kaster en punch på bagsiden. Det er sådan, du ender op med forstuvninger og trukket muskler. Hvis du ikke er i form, har du en højere risiko for skadelige muskler eller ledbånd, og at nogle gange kunne resultere i kirurgi til at afhjælpe problemet.

  Aldrig låse dine knæ, når de foretager et kick. Hold dine mavemuskler stramt til at absorbere nogle stød formular kick, og bære ordentligt fodtøj, når du læner dig ind på ét ben for hele kroppen støtte.