| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Sådan Gør din egen Self Defense Training Dummy

  Med et par billige elementer, masser af gaffatape, og nogle opfindsomhed, kan du lave en selvforsvar træning dummy, der vil overgå de bedste slående poser på markedet. Denne taske vil tillade dig at arbejde to forskellige mål mest almindelige i selvforsvar og kampsport (hoved og krop), og det vil også forbedre din timing og hastighed. Ting du skal
  Gaffatape
  Saks
  mønstret fortøjning-type plast bøje (r) og /eller volley /fodbold (r)
  bungee snore (små og store)
  Basketball net, 2 til 4
  Bomuldsstoffet roll, 4 til 6 meter
  Pool noodle sektion, 4 til 6 inches
  trappestige
  nylonreb
  veranda swing beslag /svirvler
  Tyk træ ejerandel
  Vis Flere Instruktioner
  1

  Secure plastik klamper af bøjer sammen med bungee snore (afskåret krogene i slutningen) og gaffatape. Brug to redskaber på hvert stykke for ultimativ holdbarhed, og sørg for de større bøjen er på bunden med et mindre på toppen. Efterlade nogle løse ender i toppen og bunden af ​​netting. Gør et godt størrelse loop med en lille strop til at forbinde alle de netto sløjfer til senere montering og tape alle de sløjfer sammen stramt.

  Alternativt kan du placere hvert fodbold eller volleyball i basketball netting og fastgøre hver åbne ende med gaffatape, så bolden holdes stramt og ligner et stykke slik pakket ind i et stykke cellofan snoet i enderne. Forbind den nederste side af nettet på hovedet brik til oversiden af ​​netting på kroppen stykke med små bungee snore med endekrogene afskåret.
  2

  Wrap hver bold eller bøje tæt med bomuldsstoffet. Pad stansning områder helt. Brug gaffatape til at holde tingene på plads, når du wrap. Når både hoved og krop stykker er blevet tilstrækkeligt pakket så de ikke er for svære at punch og /eller spark, helt kuvert hele apparatet i gaffatape. Place sektioner af en pulje noodle (typen med et hul gennem midten er bedst) rundt i området mellem de to kugler eller bøjer og forme det omkring så tyk som et menneske hals ved at vikle tape og /eller flere bomuldsstof rundt i området. Brug vandtæt gaffatape på den yderste hud af hele opsætningen.
  3

  Til udendørs brug, finde en god træ med en gren overhængende nogle fladt terræn. Bind den ene ende af din nylonreb til gren, holde det cirka 6 til 10 meter væk fra træstamme til fuld bevægelse. Lad rebet hænge ned, indtil det er omkring 10 til 12 meter fra jorden. Brug en trappestige for at binde den ene ende af en lang bungee ledningen til loopes ende af rebet. Før den anden ende af elastikspring ledningen gennem de øverste løkker på basketball netting over hovedet stykke, som du sammen med en lille strop. Wrap toppen af ​​sløjfer i gaffatape for at forhindre friktion fra at bære gennem disse bomuld netto sløjfer over tid. Passere den nedre ende af bungee ledningen gennem løkken på det hængende reb. Binde det ud, når hovedet stykke ser omkring en fod eller to over din øjenhøjde. Gør den første tie løs, så du kan justere det senere.
  4

  Drive en tyk træpæl dybt ned i jorden. Skru en veranda swing beslag, som har en lang skrue knyttet til et øje, og en gummibelagt kæde-link vedhæftet nemmere drejning og vrid, stramt til toppen af ​​staven eller post. Fastgør de nederste løkker af net hængende fra kroppen brik til et andet par bungee snore. Loop den anden ende af disse gennem veranda swing kæde link. Du kan endda bruge krogene på bungee snore, hvis de passer. Cinch dem rundt i sammenhæng med en tang for en varig hold, hvis de er af metal kroge, og tape dem lukket, hvis de er plastik kroge. Juster tætheden af ​​den øverste ledning, så kroppen stykke linjerne op nogenlunde med din egen og midten af ​​hovedet er omkring øjenhøjde.

  Brug gaffatape til at beskytte bungee ledninger fra de elementer, og fastgør dem alle sammen stramt.
  5.

  Indendørs montering kræver to veranda swing beslag og bungee snore, medmindre du har at gøre med en virkelig høj katedral loftet. I så fald skal du måske rebet igen. Skru én veranda swing beslag i gulvet og en i loftet, hvor du ønsker posen til at hænge, ​​og tilslut den øverste og nederste stykker til konsollerne med bungee snore alene. Igen, skal du justere den øverste reb i slutningen af ​​højde.

  Bungee snore indføre en unik bevægelse stil, når hver strejke lander, tvinger dig til at justere for den næste strejke i løbet af et øjeblik. Jo mere du bruger, jo hurtigere posen vil bevæge og rebound, når du rammer den.