| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Kickboxing Bootcamp Øvelser

  Cardio kickboxing rutiner er populære træningsprogrammer grund af deres evne til at træne hele kroppen og brænde store mængder af kalorier i løbet af kort tid. De bootcamp versioner af disse øvelser tilføje kropsvægt øvelser til klassiske kickboxing bevæger sig. Ligesom traditionelle kickboxing klasser inddrage disse aktivt warmup og cool-down perioder. Kickboxing

  kickboxng del af bootcamp træning varierer ikke meget. Kombinationer, der involverer spark, slag og knæ anvendes i hurtig rækkefølge, tempoet er normalt højere end for en traditionel kickboxing klasse. En bootcamp rutine er sandsynligt, at funktionen defensive øvelser såsom hoved bevægelse og blokering teknikker. Hvis du er nybegynder, skal du sørge for at bruge en ordentlig form, og fokusere mere på teknik end hastighed. Når din kondition forbedres, udføre dem hurtigere, sigter mod en højere antallet af gentagelser.
  Bootcamp øvelser

  Brugen af ​​kropsvægt vil træne kroppens balancering mekanismer.

  En øvelse, der er blevet populær i bootcamp kickboxing øvelser er kroppens squat, undertiden kaldet fangen squat. Med fødderne lidt bredere end skulderbredde, bøj ​​knæene og holder din ryg lige. Du bør se ud som du sidder tilbage i en stol. Når lårene er parallelt med gulvet, eksplosivt komme op igen. Denne øvelse henvender sig til alle musklerne i underkroppen. For dem, der ikke kan få deres lår til parallel, få så dybt som muligt samtidig opretholde en god formular. Hvis arbejdet ud på du ejer, kan du læne mod en træningsbold på væggen og lavere selv med støtte.

  En anden øvelse, der ofte featured er bjergbestiger. Placer dine hænder på gulvet, skulder-bredde fra hinanden (dine fødder, også). Du bør se ud som du udfører en push-up. Bring det ene knæ op til din overkrop uden at lade den ikke rører jorden. Placer det ben tilbage og gentage med det andet ben. Dette virker kernen, mens du tager presset væk fra lænden. Hvis det er nødvendigt, røre ved dine fødder på toppen af ​​bjerget klatrer før den indstilles igen.

  Burpee kommer i flere varianter afhængig fitness-niveau. Den første version er udført ved at bøje ned, indtil dine hænder rører jorden, så fyring dine fødder tilbage. Nu udføre en push-up. Medbring dine fødder op igen og vende tilbage til stående stilling. Variationen med et spring vil have springet i slutningen, som du kommer op igen. For dem, der er begyndere til disse typer af øvelser, udføre en Burpee uden en push-up eller hoppe.

  Andre funktioner

  Denne træning bør altid have en warmup og cool-down periode. Den warmup bør indeholde aktive udspænding og let cardio øvelser, der vil få muskler og led løs. Den kølige ned, vil sandsynligvis har yoga-type strækninger og aktive bevægelser, der vil frigive spændinger i musklerne. Endelig er det vigtigt at drikke rigeligt med vand efter endt en af ​​disse øvelser. Ideelt set bør du indtage mindst 20 ounce
  Sample workout

  bootcamp træning kunne lide denne:.

  Warmup (fem minutter) Skiftende hoppe jacks med høje knæ og aktiv udspænding.

  Boksning (tre minutter), Udføre simple kombinationer såsom jab og korset og korset, krog og cross.

  Udfør 20 krop squats efterfulgt af en kort varigheden af ​​bjergbestigere, uanset dit nuværende konditionsniveau kan håndtere.

  Kicking (tre minutter), som du gjorde med slag, kaste simple spark såsom side kick og den runde kick.

  Udfør 20 burpees (enhver variation)

  Boksning med knæ strejker (fem minutter) Smid boksning kombinationer, du slutte med et knæ strejke. Eksempler er jab og knæ strejke eller en jab, kryds-og knæ strejke. Ved blanding kombinationer, sørg for at det er en, der kan udføres på dit niveau.

  Udfør 20 krop squats efterfulgt af 10 burpees (enhver variation).

  Boxing med spark (fem minutter) Udfør denne ved at kaste boksning kombinationer med spark. Som med slag og knæ, sørg for at det er en kombination, som du kan udføre korrekt.

  Tag dig tid i mellem sessioner at jogge på plads for at holde dit hjerte-kar rate op.