| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Cardio Kickboxing Rutiner

  Kickboxing er en kombination af kampsport og traditionel boksning. Cardio kickboxing tilbyder kardiovaskulære og vægttab fordele, samt en moderat mængde styrketræning. Cardio kickboxing er generelt udføres i en gruppe, så når du ser på rutiner, skal du nødt til at bestemme hvad der er bedst for alle i klassen. Udstyr

  stansning (boksning) taske eller tunge taske er bedst for cardio kickboxing rutiner. Da en tung taske giver en modstand mod slag og spark, er det medvirkende til at opbygge muskler.
  P Hvis du ønsker at fokusere på det kardiovaskulære aspekt af kickboxing, kan du medtage en aerob "step" platform. Det skridt tilføjer et mål for problemer med at cardio rutiner, når du træder på og uden for forhøjning, mens de udfører bevægelserne.
  P Hvis du tilføjer en skridt til din kickboxing rutine, være sikker på det ikke er for høj, da dette kan sætte folk ud af balance. Sørg også for at der er masser af plads omkring hver person i gruppen.
  Basic Stance

  Korrekt holdning er meget vigtig i cardio kickboxing. Stå overfor målet, med enten højre eller venstre side lidt fremad. Målet kan være en tung taske eller blot en tom plads, hvor du kan fokusere den kraft af dine bevægelser. Dine fødder skal være skulder-bredde fra hinanden, med én komfortabelt bag den anden. Dine knæ og albuer bør holde lidt bøjet, og dine næver bør hæves for at dække dit ansigt og torso. Hvis dit højre ben er fremad, skal din højre arm og hånd også være frem, og vice versa.
  Slag og spark
  Forward Punch

  slag og spark er de to mest grundlæggende træk i kickboxing af enhver art. Du kan punch med enten knytnæve. Fronten (frem) fist vil gøre det bedre med en straight punch, der kaldes en jab, til målet. Det knytnæve, der er længere tilbage fra målet vil gøre det bedre med en insisterende side punch, dreje kroppen en smule ind i punch. Dette vil tilføje kraft, og vil hjælpe kroppen opbygge muskler

  Kicking har mange variationer,. Men vil instruktøren ønsker at holde sparke så enkel som muligt. For at gøre en front spark, vil den studerende støtte deres vægt på det ene ben (eller bagside), og løft det andet ben i en flydende bevægelse med knæet bøjet. Forlæng knæet frem til at ramme målet.
  Samlet Body Workout

  Ved at kombinere disse enkle bevægelser på en aktiv tempo, vil folk i alle fitness niveauer får en fuld krop træning. Ved fastlæggelsen af, hvordan at kombinere de stepping, slag og spark bevægelser, så tænk det overordnede organ workout, prøv ikke at fremhæve en bevægelse over de andre. For at undgå skader, holde gentagelser til ikke mere end 10.