| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Spinning Vs. Kickboxing

  Der er utallige fitness rutiner og regimer, hvorfra man kan vælge. Hvad du vælger, vil afhænge af dine mål eller personlighed. For dem, hvis workout mål omfatter vinder cardio fitness, vægttab og udholdenhed, høj intensitet og af spinning og kickboxing klasser tilbyder store udfordringer. Funktioner

  Spinning klasser har en gruppe ridning stationære cykler i en fastsat periode. Du kan tilmelde dig en klasse på gym, oprette din egen rutine, eller følg instruktionerne i en spinning video ved home.Kickboxing er en fuld legeme træning, hvor deltageren kan anvende spark og slag. Denne aktivitet kan være på en klasse eller derhjemme. Aktiviteten kan variere med rammer pads, en tung taske eller slet ingenting.
  Typer
  p Der er flere typer af spinning klasser til rådighed. Den mest almindelige er en klasse af flere personer efter de anvisninger læreren. De vil have dig fremskynde, bremse og stå, mens ridning under indstillede tid ad gangen. Nogle gruppe klasser er udtænkt med temaer eller har ledsagende musik.

  Kickboxing klasser til rådighed, er mest almindeligt "cardio kickboxing" og "kæmpe kickboxing." Cardio kickboxing er beregnet til folk, der ikke er interesseret i teknik og vil blot en høj intensitet træning.

  Fight kickboxing er langsommere tempo på tidspunkter som instruktøren fokuserer mere på ordentlig kampene teknik.

  Fordele

  Spinning og kickboksning begge har store fysiske fitness fordele. De har begge brænder omtrent den samme mængde kalorier i timen - 300-700 afhængigt af kropsvægten - og de er begge rutinemæssigt tilbydes på de fleste større fitnesscentre
  p Hvis du er på udkig efter mere af en lavere krop. træning derefter spinding klasse ville være at foretrække. Men hvis mere af en full-body, high-impact workout er dit mål, så kickboxing klasse måske være bedst egnet til dig.
  Warning

  Når du starter enhver ny workout rutine, er det vigtigt at konsultere din læge. Vær opmærksom på de sundhedsmæssige risici, og din egen fysiske fitness-niveau. Start gradvist, drikke masser af vand hele din træning, og ikke være bange for at tage pauser, når det er nødvendigt.
  Overvejelser

  altid få at vide instruktøren af ​​din træning klasse. En god eller dårlig instruktør kan betyde forskellen mellem en god træning og en dårlig træning. Sørg også for at gennemgå omkostninger, tider og længder af træningsrutiner rådighed. Endelig, sidde i en klasse til at hjælpe dig med at beslutte, hvilken type er bedst for dig.