| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Sådan Lær Cardio Kickboxing

  Cardio kickboxing stammer fra boksning, kampsport og aerobic. Den kombinerer stansning, sparker og fortsat bevægelse for at skabe en træning, der styrker dine muskler og samtidig øge udholdenhed og fleksibilitet. I modsætning til andre former for kickboxing, er cardio kickboxing ikke indebærer nogen fysisk kontakt. Det er strengt bruges som en hjerte-kar-træning for at forbedre sundheden for din krop. Cardio Kickboxing er en fantastisk måde at reducere stress, mens på samme tid på at lære et par grundlæggende selvforsvar teknikker. Ting du skal
  cross trainer sko
  Bag handsker
  Vis Flere Instruktioner
  1

  Kontakt din lokale KFUM, fitnessrum eller rec center og spørge om deres cardio kickboxing klasser. Spørg, hvis de tilbyder klasser, der er rettet mod begyndere med grundlæggende bevægelser og en lavere intensitet. Også spørge om instruktører. Du vil gerne finde en klasse, der bliver undervist af en person, der er certificeret kickboxing eller Tae-Bo instruktør. Hvis instruktøren har et brunt bælte (2. kyu) eller højere de vil være mere end kvalificeret til at instruere dig i korrekt teknik. Spørg, hvis du kan deltage i en session før du tilmelder dig til at beslutte, om det er den rigtige klasse for dig.
  2

  Wear behageligt tøj, der giver dig mulighed for at bevæge sig uden restriktioner. De rigtige sko er yderst vigtig. Crosstrainere vil give dig støtte i alle de bevægelser, der er nødvendige i løbet af klassen. Hvis sessionen indebærer anvendelse af en workout taske, kan du overveje et par gode taske handsker til at holde hænderne beskyttes mod slitage.
  3

  Evaluer din nuværende fitness-niveau. Start ud langsomt og bo i dit eget tempo i stedet for at forsøge at holde trit med andre, der har været i klassen i lang tid. Presser dig selv for langt, for hurtigt, vil kun sende dig tilbage i dine mål. Hold dine spark lav ved første, indtil du udvikle en god teknik og har øget din fleksibilitet. Brug kontrollerede bevægelser, så du ikke overbelaste dig selv under træningen og forårsage skade.
  4

  Drik masser af vand før, under og efter kickboxing session. Jo mere du sveder under træningen, de mere væske du nødt til at tage i at holde din krop fra at blive dehydreret. Hvis du ikke giver din krop med den nødvendige vand, kan det ikke udføre korrekt under cardio kickboxing klasse.