| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Kickboxing Class Beskrivelse

  Praktiseres hele verden, kickboxing er en populær kampstil, der inkorporerer strejker med dine hænder og fødder. Enkeltpersoner bruger forskellige metoder til at undervise selvforsvar og samtidig forbedre deres kondition. Disse selvforsvar teknikker er værdifuldt, hvis du bliver kontaktet af en hacker. Fitness klasser er også konstrueret til at bruge kickboxing til at bygge hjerte-kar-sundhed. Betydning

  Kickboxing som en kampkunst praktiseres i mange forskellige steder i hele verden. Med rødder, der kan spore tilbage til Thailands Muay Thai kampstil blev kickboxing bragt til Japan i 1950'erne. Osamu Noguchi er skabt med at hjælpe formular, hvad der er i dag er kendt som kickboxing. Han ønskede at bringe kontakten aspekt af muay thai til realm af karate. Den nye sport vundet popularitet i Japan og sprede sig til andre kontinenter, herunder Nordamerika og Europa. K-1 er den største kickboxing forfremmelse i verden i dag. Denne organisation bringer krigere sammen for at partcipate i kickboxing kampe og turneringer afholdt rundt omkring i verden.
  Selvforsvar klasser

  kickboxers er kendt for at bruge hænder og fødder til at påføre skade på modstandere. I et selvforsvar kickboxing klasse, vil du lære, hvordan man effektivt strejke lang række områder af kroppen. Lærerne vil hjælpe dig med at udvikle evnen til at kaste slag og spark, mens du flytter og resterende afbalanceret. Nogle former for kickboxing vil lære dig at angribe med knæene fra forskellige intervaller. Du vil også lære at undvige, forsvare og imødegå de offensive angreb af din modstander. Yderligere uddannelse kan blive undervist på, hvordan du udfører i ringen under konkurrencer.

  Konditionstræning Klasser

  Kickboxing klasser kan også være konstrueret til at hjælpe med at forbedre dit hjerte . Disse klasser vil ikke lære dig selvforsvar teknikker, men de intense og aktive rutiner vil holde dig i bevægelse. Disse klasser er bygget til at forbrænde kalorier og bruge muskler, du ikke bruger under daglige aktiviteter. Kickboxing for cardio klasser begynder med lys stretching og warmup øvelser såsom sprællemænd. Instruktøren vil guide dig gennem talrige slag-spark kombinationer for at holde kroppen varm og aktiv. Disse klasser vil give dig en ny måde at forbrænde kalorier og tabe sig.
  Styles

  Kickboxing vokset til at være en populær sport over hele planeten. Mange kulturer har udviklet deres egen tage på kampstil, der omfatter unikke aspekter undervejs. Amerikanske kickboxing ligner den japanske stil med ændringer til det punkt system til at give mulighed for mere scoring. Den franske udviklede savate kickboxing, som kræver brug af sko under træning og konkurrence. Shoot boksning blev også udviklet i Japan, idet aspekter fra kickboxing, brydning og kæmper teknikker. Forskning de forskellige former for at se, hvilke følger den kampstil, du ønsker.
  Overvejelser

  Kickboxing til selvforsvar, kan kampene eller fitness formål være en intens aktivitet. Kontakt din læge, før du begynder et program. Du kan også ønsker at starte lys kører og strækøvelser for at forberede din krop.