| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Amatør Kickboxing Rules

  Kickboxing er en populær sport, der har mange niveauer af konkurrence fra rekreative træning til professionelle kickboxing. I amatør kickboxing, må konkurrenterne følger særlige regler knyttet til sporten, såsom lovlige og ulovlige strejker, krævede udstyr og forudbestemte scoring metoder i kampe. Match Timing

  Amatør kickboxing kampe sidste af i alt tre runder, som hver varer to minutter. Hvis det er nødvendigt, kan der være en fjerde, overarbejde periode efter afslutningen af ​​de første tre runder. Konkurrenter er tilladt et minut hvileperiode mellem hver runde.
  Match Scoring

  kampe er scoret på en 10-pointskala system svarer til boksning . Den bestemmes vinderen af ​​en runde får 10 point, mens den anden konkurrent vil normalt modtage ni, otte, syv eller seks point. Konkurrenter skal lande mindst seks "hårde" spark per runde i det væsentlige være berettiget til at vinde denne runde. En stående otte count er i kraft i løbet af kampen, hvor i slutningen af ​​optællingen, hvis en konkurrent er i stand til at stå op, anses det for en knockdown.
  Tilladt Flytter

  Alle slag skal lande over taljen og skal ramme modstanderens krop med den polstrede side af handsken. Alle spark skal landes til hovedet eller det forreste område af modstanderen. Strejker bruger hovedet, knæ eller albuer, eller strejker på bagsiden af ​​hovedet, er nakke, hals eller tilbage område ikke er tilladt i løbet af en kamp.
  Ulovlige Moves

  Kast er ikke tilladt i amatør kickboxing. Hvis en konkurrent med vilje har eller trækker sin modstander, vil det resultere i en advarsel fra dommeren for første overtrædelse og et point fradrag hver gang derefter. Hvis en konkurrent slag og spark under taljen linje eller i nogen anden del af kroppen ikke anses for retmæssige, vil hun blive straffet ét punkt. Desuden kan en konkurrent ikke hit eller forsøge at ramme en modstander efter klokken symboliserer slutningen af ​​runden har lydt.
  Udstyr

  Konkurrenter skal bære 12-ounce handsker, der er i meget god stand. Handsker er normalt af sponsor af konkurrencen eller turnering. Mund puder, et mundstykke, hånd wraps, en lyske kop, head gear og skinnebensbeskyttere puder er også behov for konkurrence, men skal leveres af konkurrenterne selv.