| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Hvorfor er Kickboxing en god træning?

  Kickboxing giver en tempofyldt, cardio-intensive, træning af hele kroppen, som toner flab og styrker musklerne. Mens du nyder tempofyldt, upbeat musik, vil du blive stansning, sparker og jabbing din vej til et bedre helbred. Du skal bare kunne lære lidt selvforsvar undervejs. Class Format

  Kickboxing kombinerer boksning med kampsport. Instruktører generelt ansætte en række slag, som jabbing, øvre-nedskæringer og kroge blandet med rund-house, push og side spark bevæger sig. Udførelse af disse bevægelser med intensitet og nøjagtighed, bliver hele kroppen styrkes. Arme og kerne - eller abdominal --- regioner er målrettet under stansning. Ben og glutes er strammet gennem spark, lunges og squats. Den NutriStrategy Ernæring og Fitness hjemmeside rapporter, som du kan brænde 590-863 kalorier på en time kickboxing workout.
  Overvejelser

  kickboxing er en god måde at brænde kalorier og komme i form, er det ikke for sarte sjæle. Se en læge, før du begynder en klasse. Arbejder op til denne type træning kan være nødvendig. Kickboxing klasser kræver store udholdenhed, men lad ikke dette skræmme dig. De fleste instruktører er kognitiv begyndere og vil tilbyde forslag til at hjælpe dig med lethed ind i den fulde træning.
  History

  Kickboxing stammer fra Thailand kampkunst Muay Thai Boksning, går så langt tilbage som 1300-tallet. Japanerne er krediteret med opfindelsen af ​​moderne kickboxing, da de blandet Muay Thai med kampkunst Karate. Men kickboxing som en fitness alternativ ikke tage venteposition, indtil begyndelsen af ​​1990'erne. Den konstante bevægelse klasse blev udviklet for at give en anden mulighed for at aerobe motion regimer.
  Misforståelser

  Lad ikke navnet narre dig. Kickboxing fitness klasser bør ikke forveksles med det kampkunst kickboxing. Fitness klasser ikke kræver nogen sparring eller kontakt. Du vil ikke bære den traditionelle "gi" eller tjene bælter. Klasserne ikke garantere, at du vil lære noget selvforsvar. De flytter du lærer primært selvforsvar taktik, såsom slag, spark og blokering. Men instruktørerne normalt licenseret til fitness, ikke kampsport.
  Fordele

  Kickboxing for fitness kan reducere stress. Kampsport, der anvendes i kickboxing kræver koncentration og fokus, som mindsker frustration, mens spark og slag løsner nerver og hjælpe med at frigøre vrede. Kickboxing forbedrer også koordination og balance. Disse er nøglen til at forblive fit, som du alder. Da din krop er i bevægelse for omkring en time, hjertet fordele fra en stærk hjerte-kar-træning og din lungekapacitet øges gennem dyb og tung vejrtrækning. Kickboxing er en energigivende måde til effektivt at nå og vedligeholde din vægt mål.
  Introduktion

  Tjek et par klasser til at finde den rigtige. Bær løst, behageligt tøj og tennissko. Cross-trænere arbejde godt for denne type program. Hold et håndklæde handy og drikke masser af vand. Staying hydreret er nøglen til enhver succesfuld træning. Kickboxing er en god måde at tone din krop og føre en sundere livsstil.