| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Kick Boxing Øvelser

  Kickboxing er en sport, der er vist sig at øge fitness niveauer og forbrænde kalorier. Kickboxing beskæftiger bestræbelser på hænder, albuer, knæ og skinneben til at strejke en modstander, bygger på korrekt teknik, fremragende fysiske tilstand og en evne til at reagere hurtigt. Sørg for at du er ordentligt hydreret og veludhvilet før du starter en kickboxing øvelse rutine. Pad Arbejde

  Hitting pads vil ikke blot øge dit niveau af fitness og udholdenhed, men processen vil også øge din forståelse af teknik og fungerer som en afsætningsmulighed for dig at frigive aggression. Når du arbejder med puder, sørg for at bruge en bred vifte af punch og slag-spark kombinationer. Din instruktør skal også lejlighedsvis kaste strejker på dig med de puder til at minde dig om forsvar teknikker. Kombiner strejker med underkjoler, ænder, blokke, hoved bevægelse og mund arbejde. Hit pads for tre, tre-minutters runder, før man går videre til næste øvelse.
  Boksesæk Drills

  tung taske tjener en lang række formål, og kan være bruges som et redskab til at opbygge styrke, fart og korrekt teknik i alle dine strejker. For første runde, begynder med jabs og kors og koncentrere sig om stansning hårdt og hurtigt. Nulstille dine fødder efter hver kombination, og arbejde på at finde din distance (afstanden væk fra posen er nødvendig for dine slag til at nå posen med fuld styrke) uden at fortrænge dig selv eller tvinger dig til at læne dig frem. Langsomt bygge på jabs og kors med kroge og albuer. I tredje runde tilføje knæ og spark til at danne mere komplekse kombinationer.
  Situationsbestemt Boremaskiner

  Sammen med en partner, sat på sparring handsker, mundstykke og hovedbeklædning for situationsbestemte øvelser. Dette er en mulighed for at arbejde med specifikke teknikker, du vil se i sparring samt i sanktionerede kampe, hvis det er noget, du vælger at gøre. Selvom denne øvelse kan arbejde på mange forskellige aspekter af kickboxing, fælles situationsbestemte øvelser omfatter ring dynamik, offensive angreb versus defensive teknikker og counter slag, jab-only runder, såvel som runder, hvor én person forbliver i offensiven, mens andre former for praksis kun head bevægelse, foden arbejde, parries og blokke.