| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Sådan Lær Muay Thai Fighting

  Uddannelse og kæmper Muay Thai kan være en yderst anstrengende proces, men det kan også være en berigende oplevelse. Der er motionsrum over hele USA, der tilbyder Muay Thai klasser, hvoraf nogle har instruktører, der har været mestre i Thailand, hvor Muay Thai er den nationale sport. Betragtes som en af ​​de mest voldelige af de stand-up kæmper formularer, udnytter Muay Thai næver, albuer, knæ og skinneben til at strejke modstandere. Det er en sport, der kræver intens dedikation, hvis dine intentioner er at i sidste ende har en sanktioneret kamp. Ting du skal
  hoved gear
  Mundstykke
  Lysken protector
  Hand wraps
  16-ounce sparring handsker
  Shin pads
  thailandske puder (til uddannelse, svarende til at fokusere luffer i boksning)
  Vis Flere Instruktioner
  1

  Find et Muay Thai gym i dit område og tilmelde dig klasser. Hvis du ikke kan finde et motionscenter, der udelukkende Muay Thai, sørg for, at uanset hvilken gym du træner på har Muay Thai-specifikke teknikker inden for sit kickboxing program.
  2

  Lær de grundlæggende teknikker. Begynd med stempler som jabs, kors, kroge og uppercuts. Som du føler dig mere komfortabel med de forskellige slagkombinationer, langsomt arbejder i albuer, knæ, spark og knuger. At være en kompetent Muay Thai fighter, skal du have en solid forståelse af teknikker sammen med evnen til at udføre dem.
  3

  Train med så mange forskellige mennesker som muligt. Altid opsøge nye partnere til boremaskiner, pad arbejde og sparring og forsøge at lære noget fra hver af dem. Udsættelse for en lang række uddannelses-partnere vil hjælpe dig med at forstå, hvordan forskellige mennesker kæmpe og vil tillade dig at få råd og henvisninger til bedre din egen træning.
  4

  Lyt til din coach. Generelt trænere og instruktører på muay thai fitnesscentre kommer med års træning, mange af dem har været top kæmpere under deres egne karrierer, og de ved, hvad de taler om. Gør dit bedste for at anvende deres forslag til, hvad teknik eller aspekt af kampene, at de antyder. Altid drage fordel af en på én gang med din træner.
  5.

  Spar så ofte som muligt. At være komfortabel i ringen og få ring dynamik og forståelse, skal du træde i ringen og sparre. Du vil også nødt til at blive afslappet og føle sig godt tilpas med at ramme andre krigere såvel som at være ramt selv. Dette blot tager nogle at vænne sig til og kan arbejde sig ud over tid.
  6

  Train i Thailand, hvis du bliver seriøs omkring din træning og har til hensigt at kæmpe. Det er det bedste sted i verden for at træne med de mest erfarne instruktører og krigere, hvor kæmpere fra hele verden flokkes for at få den bedst mulige uddannelse. Det er Brasiliens fodbold eller Spanien tyrefægtning, og går der kan dramatisk forbedre dine evner inden for sporten.