| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Kickboxing Bag Træning

  Den tunge taske er en integreret del af en kickboxing træning regime, der anvendes til at udvikle en forståelse af afstand samt at øge udholdenhed, teknik, konditionering og magt. Tunge poser kommer i mange forskellige former og vægte, men som en kickboxer bør du bruge en pose, der hviler lige over jorden, og er mindst lige så højt som dit eget hoved, hvilket giver et realistisk modstander mellemstore mål, hvor du kan angribe alle niveauer i kroppen. Heavy Bag Warm-Up

  Før du kommer ind intense og lange runder af teknik og magt, varme op på posen med korte runder, slående posen hurtigt, men lys. Sæt en timer til at fuldføre et minuts runder med 30 sekunders hvile. For de første tre runder kaster håndkombinationer, skiftevis jabs, kors og kroge. Tilføj hoved bevægelse, cirkel ryggen og være opmærksom på foden arbejde. Køre i stedet eller hoppe reb i løbet af "hvileperiode." I de sidste tre runder, indarbejde spark, knæ og albuer som din krop varmer op. Afslut med en runde af skyggeboksning, før man går videre til den næste gruppe af øvelser.
  Kombinationer

  tre, tre-minutters runder udvikle forskellige kombinationer, du kan bruge i ringen. Vær opmærksom på din distance til posen, og vær opmærksom på den nøjagtige plads du har brug for at opretholde at forbinde med hårde slag. Begynd med håndkombinationer og indarbejde glider og blokke til at simulere defensive teknikker. Du kan smide et jab-cross-hook combo, glide på indersiden og slut af med en krog. Bevæge sig uden efter hver kombination, og nulstille til næste byge. I anden runde omfatter spark og bruger kombinationer, der er oprettet særlige taktikker. For eksempel kaste en jab-cross til at skubbe din "modstander" tilbage og slut af med en runde spark på låret, maven eller head-niveau. Den tredje runde bør også omfatte knuger posen og smide knæ på maven-niveau. Øge antallet af runder som dit niveau af fitness udvikler sig.

  Power

  Power slag bruges i de sidste 30 sekunder til et minut af hver runde. Dette er almindeligt anvendt i cardio kickboxing samt bekæmpelse condition. For den sidste del af hver runde, smide dine slag og spark så hårdt, som du kan uden at give op teknik. Korrekt teknik vil altid øge hastighed og kraft, og bør aldrig være fortabt for "vind-up slag", der efterlader dig sårbar over for strejker fra en opposition. Denne del af uddannelsen skal opbruge dig, hvis ikke øge den tid, hvor du strejke pose med så meget magt som muligt.
  Shin Conditioning

  kickboxers sparke med deres skinnebenene af flere grunde. En, det er den sværeste del af benet, og derfor kan levere mest skade. To, du er mindre tilbøjelige til at skade, når der tilsluttes med skinnebenene snarere end fødder, fordi ankler og andre knogler i fødderne er sårbare over for skader. Betingelse dit skinneben ved at sparke den tunge taske gentagne gange med begge ben. Gør tre-minutters runder for alle niveauer af spark - lår, mave, hoved - og for hvert ben. Ice dit skinneben, hvis de bliver ømme og forslået. Det tager et stykke tid for dem at blive konditioneret til det punkt at være i stand til at sparke hårdt uden smerter.