| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Tae Bo Upper Krop Træning

  Den komplette Tae Bo workout fungerer og styrker din øvre-og nedre-kroppen muskelgrupper med en kombination af boksning, taekwondo og dansetrin sat til nutidig musik. Tae Bo kan opbygge din skulder, arm-, bryst-og benmuskler, samt styrke dine mavemuskler og rygmuskler til at forbedre din kropsholdning og generelle sundhed. Én Punch

  En af de første basale øverste organ flytter du lærer, når du laver Tae Bo, den ene slag er et jab med venstre hånd. Brug korrekt form med dette slag er afgørende for at få mest gavn af din træning. Begynd med din venstre fod foran din højre fod i en bokser holdning. Bøj knæene lidt med din kropsvægt jævnt fordelt. Punch din venstre næve ud foran og lidt på tværs af din krop med en hurtig snap i håndleddet, vride din arm i en proptrækker bevægelse ved anslagspunktet. Pivot lidt på din forreste fod. Hold alle musklerne i din overkrop kontraheret og styres som du punch.
  Two Punch

  to punch er en cross punch og udføres næsten på samme måde som den ene slag. Denne gang, dog vil du punch med din højre hånd, krydser din krop med den punch. Hold fødderne i samme position som den punch. Som du punch med din højre hånd, drej på ryggen (til højre) fod og vride dine hofter lidt, ved hjælp af hele din krop i bevægelse. Hold dine mavemuskler stramt, som du punch og dine knæ let bøjede. Du skal føle punch i din skulder og overarm muskler.
  Combination Punch

  Når du mestrer et og to slag, er du klar at sætte dem sammen i en kombination punch. Kombination slag indarbejde styrke bygning med cardio fordele af hurtig gentagelse. Begynd med et enkelt slag. Hurtigt følge det med en to punch. Tag et slag af hvile, og derefter gentage slag. Inddrag hele din krop i bevægelserne, drejelig til højre, derefter til venstre.
  Køler ned din overkrop

  For at undgå skader og stramme muskler, strække din øvre -krop muskler grundigt efter din træning. Dine skuldre arbejder hårdt, som du punch. Begynd din øverste organ køle ned med skulder ruller. Rul dine skuldre frem 16 gange, så tilbagestående 16 gange. Gentag tre sæt. Stræk dine skuldre og øvre ryg ved at bringe den ene arm på tværs af forsiden af ​​din krop. Brug din anden arm til at trække armen ind i en fuld stretch. Hold i mindst 30 sekunder, og derefter skifte våben.