| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Hvordan man laver en Practice Polstret Dummy Out of PVC Pipe

  Practice dummies er fantastisk til at øve selvforsvar, kickboxing eller karate, men de er dyre. Priserne starter ved $ 179 og kan gå op, afhængigt af kvaliteten af ​​dummy. Realiseringen af ​​et polstret, praksis dummy ud af PVC-rør er enkel, og omkostningerne under 50 $. Nogen er i stand til at gøre en praksis dummy, men det tager lidt tid. Den mest tidskrævende del af at gøre dukkens er indpakningen og polstring det. Opret en af ​​disse polstrede praksis dummies, og holde sig i form derhjemme. Ting du skal
  1-4 fod med 4 fods stykke en tomme krydsfiner (valgfrit)
  2 plastik eller metal flanger, der holder 2 tommer PVC rør
  januar 08-1 /2 tommer lange skruer
  6-2 tommer tees
  2-4 fod lange stykker af 2 tommer PVC rør (dele A og B)
  PVC lim
  1-18 tommer lange stykke 2 tommer PVC-rør (del C)
  2-24 tommer lange stykker 2 tommer PVC rør (dele D og E)
  2 poser play sand
  2-8 tommer lange stykker 2 tommer PVC rør (dele F og G)
  1-10 tommer lange stykke 2 tommer PVC rør (del H)
  4-1 gallon plastik zip lock poser
  5 til 10 ruller gaffatape
  Tæppe polstring
  Vis mere Instruktioner
  1

  Sæt 2 plastik eller metal flanger på gulvet eller på en træplade, hvor du ønsker dummy med åbningen for røret opad. Flyt flangerne så midten af ​​åbningerne er 18 inches fra hinanden. Skru flangerne på plads.
  2

  Lim omkring bunden af ​​en del A bruge applikator fastgjort til låget. Skub limet ende i flangen, og skub den ned i et minut. Limen skubber røret tilbage, hvis det ikke holdes på plads. Gentag processen med del B.
  3

  Lim en af ​​tees onto den øverste del af A med centret åbning vender del B. Lim anden tee på en del B med centrum åbning vender del A. Sæt lim på begge ender af en del C, og skub det ind i centrum åbninger i de to tees. Skub på begge tees udefra i et minut, så de begge sæt på plads uden at bevæge sig.
  4

  Fastgør del D i toppen af ​​tee på en del A med PVC lim. Gentag proceduren med afsnit E på toppen af ​​tee på en del B.
  5

  Fyld røret på en del D og E med sand. Det vejer dummy ned og hjælper det forblive på plads, når du rammer den.
  6

  Lim centrum åbningen af ​​en tee på toppen af ​​en del D med et af hullerne på enderne står del E. Lim anden tee på samme måde på en del E.
  7

  Put lim ind i både af enderne af en tee, og skub dele F og G i hver ende. Hold brikkerne på plads, indtil de bliver på plads. Put lim ind i centrum åbningen, og sætte i del H i ​​åbningen. Holde den på plads i et minut.
  8

  Swab lidt lim ind i tees på toppen af ​​dele D og E. Sæt unglued ender af dele F og G ind i tees med del H opad. Hold tees på plads, indtil de bliver på plads.
  9

  Rub lim omkring toppen af ​​en del H. Sæt midtersektion en tee på lim, og holde det på plads i et minut. Put del I på røret opad. Dette danner hovedet.
  10

  Wrap flere lag gaffatape over hver eneste tomme af røret. Fyld ikke i maven.
  11

  Fyld 4 gallon poser med sand, og skub den ene ind i bunden af ​​maven. Ombryde gaffatape omkring maven område, så poserne forblive på plads. Sid næste pose på toppen, og wrap tape omkring det. Fortsæt, indtil midten åbningen er fyldt. Wrap flere lag tape omkring maven område.
  12

  Tilføj yderligere 2 lag gaffatape omkring hele dummy. Det holder den fra at bryde nemt.
  13

  Wrap dukkens med et lag af strimler af tæppe polstring. Wrap gaffatape omkring gulvtæppet polstring. Put to lag gaffatape over hele dummy. Når det er pakket ind, det er klar.