| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Skinnebensbeskyttere puder til Kickboxing

  Kickboxing er en kontakt sport er klassificeret som en slående kunst, selvom nogle mennesker gruppere den med blandet kampsport. Kickboxing atleter kaster spark og slag på hinanden for at score point. Deltagerne bærer boksehandsker og andet beskyttelsesudstyr under træningen og matcher for at forebygge skader. Skinnebensbeskyttere puder, også kaldet benskinner, beskytte skinnebenet. Anatomi

  skinnebenet, ellers kendt som skinneben, er den lange, store knogle i underbenet. Skinnebenet bærer det meste af din krops vægt og støtter anklen og knæled. I modsætning fibula, den anden underbenet knogle, der ligger mod bagsiden af ​​benet er skinnebenets ikke polstret med store muskler. Den benede karakter af skinnebenet gør skinnebenet sårbar over for skader.
  Beskyttelse

  Shin pads anvendes til beskyttende formål i sporten kickboxing. Tibia frakturer er almindelige i sport, når nogen falder, eller når et direkte slag og vrid kraft kombineres i en kollision mellem to konkurrenter. Skinnebensbeskyttere puder eller afskærmninger giver skinnebenet mere polstring til at hjælpe med at forhindre skader stammer fra en fejlplaceret spark. Puderne kan også bruges til at hjælpe akklimatiseringen begyndelsen kickboxers til den direkte kontakt med skinnebenene. Lette puder ikke kun beskytte mod skader, også beskytte skinnebenene når uvant kontakt med benet er ubehageligt. Pads skjold dit ben fra smerte, og som du bliver vant til kontakt din modstanders fod mod dit ben, kan du ikke længere erfaring som meget ubehag.
  Krav

  Peter Belmar, forfatter til "Thai Kickboxing for begyndere", forklarer kravene til skinnebensbeskyttere puder i forskellige former for kickboxing. Amerikanske Kickboxing i USA kræver brug af skinnebensbeskyttere puder under alle konkurrerende kampe. Amerikanske Kickboxing er også kendt som Full Contact i Storbritannien. Kravene til at bære beskyttelsesudstyr og antallet af spark udført per runde er forskellige amerikanske Kickboxing og Thai Boksning. Thai Boksning eller Muy Thai, er ældre end den mere moderne amerikanske Kickboxing. Muy thailandske atleter kan også bruge skinnebensbeskyttere puder under træningen, men er ikke nødvendigvis forpligtet til at bære dem i løbet af konkurrencen.
  Typer og Fit

  skinnebensbeskyttere puder er bløde og strop på ben med spænder eller et hook-and-loop tape lukning. Den indre polstring kickboxing benskinner er lavet af skum. Den ydre tildækning kan bestå af en lang række materialer, herunder vinyl, læder eller bomuldsklud. Den type shin pad du bære, afhænger af personlig komfort. For de bedste resultater, skal du sørge puden dækker hele din shin fra ankel til knæ.