| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Kan du bære sokker i Kickboxing?

  Når vi taler om fodtøj til kickboxing, vi virkelig har brug for at skelne mellem sandt kickboxing og cardio, eller aerobic, kickboxing. I ægte kickboxing, slå dig og kick måtter, puder og tunge poser eller spar med kontakt. I cardio kickboxing, du kickboxing bevæger sig i luften uden nogen form for kontakt. Hver af disse fitness sysler har forskellige krav, og som påvirker, hvad du kan trygt bære på dine fødder. Aerobic Kickboxing
  I intet kontakt aerobe kickboxing, sko og strømper er slidte.

  Hvis du tager en klasse almindeligt kendt som cardio kickboxing, aerob kickboxing eller fitness kickboxing, er du ikke praktiserer sand kickboxing, men snarere kickboxing-inspirerede aerobic. Der er typisk ingen kontakt med noget i denne form for motion, som dine stød, slag og spark leveres til imaginære modstandere - slags ligesom skyggeboksning uden skygge. Korrekt kampform ikke fremhæves så meget som at engagere sig i en sjov high-impact træning. På grund af dette, er sko og sokker anbefales, ligesom i alle andre aerobic. Men forlade løbesko derhjemme, fordi de er designet til at støtte dig, når du bevæger dig fremad snarere end når du pivot, vil du få bedre bevægelsesfrihed med crosstrainere
  Bare Feet
  Hvis sparring og måtter er involveret, bare fødder er traditionelle.

  Vores fødder har 26 knogler og 33 led, der er begrænset og svækket ved at bære sko. Desuden kan sko såre sparringspartner, hvis du sparke ham, og sko kan skade måtter, der anvendes i kickboxing træning. I de fleste professionelle kickboxing er sko ikke slidt. Sommetider sparke footpads er tilladt, men i Ultimate Fighting Championship er blandet kampsport kampstil, som omfatter kickboxing samt kæmper, er nogen polstring eller sko af enhver type imod reglerne. Så generelt autentiske kickboxing praktiseres barfodet, ligesom de fleste kampsport, men nogle fitnesscentre tillader dig at bære bare sokker. Problemet er, at sokker ikke levere trækkraft, og det er let at glide og falde.

  Wrestling Sko
  Wrestling sko og strømper er ofte fint til kickboxing.

  Mens de fleste professionelle kickboxing rundt omkring i verden kræver atleter til at kæmpe i bare fødder, undtagelserne er den franske Savate og amerikanske fuld kontakt kickboxing. For sidstnævnte, er det kun International Kickboxing Federation tillader Ringstar Maxx sparring sko, og disse er slidte uden sokker. For kickboxing træning, dog vil mange fitnesscentre og klasser lader dig bære wrestling sko, der normalt bæres med letvægts wrestling sokker, nogle gange krydser trænere og sport sokker er endda tilladt. En anden mulighed er "barfodet sko", som kan være soft-såler sko som Sande Handsker, eller de 5 fingre "toe sko", der adskiller tæerne som en hånd handske.
  MMA Socks

  Hvis du ikke ønsker at bære sko og alligevel er du virkelig ikke kan lide tanken om at være barfodet på kickboxing måtter, eller du finde dine bare fødder gør ondt, når du sparke en tung taske, er der en godt kompromis. MMA sokker blev skabt for folk, der ønsker at arbejde ud iført bare sokker. Disse særlige sokker er let og har en skridsikker bund, der lader dine fødder greb måtten. De har også glide let af og på, så du kan sætte dem på i starten af ​​din træning så hurtigt som du lægger på dine handsker eller hånd wraps.