| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Virkningerne af Kickboxing

  Der er to grundlæggende typer af kickboxing: aerobe kickboxing, hvilket forbedrer fysisk kondition, og bekæmpe kickboxing, som giver motion og forbereder deltagerne til kickboxing turneringer. Mange træningsprogrammer bruge variationer af kickboxing fordi virkningerne af denne øvelse bibringe mange fitness fordele. Aerobic Fitness

  Ligegyldigt hvilken type kickboxing du vælger, får du en stærk aerob træning. Aerob motion - sommetider kaldet cardio - kan smelte væk pounds ved at brænde flere kalorier end styrketræning eller spot-toning. Regelmæssig hjerte-kar-motion kan også reducere din risiko for hjerte-kar-problemer, fedme, diabetes og visse former for kræft, ifølge MayoClinic.com. Fordi du ofte er sparke eller stansning mens kickboxing, øvelsen er særlig effektiv til at hjælpe dig med at lære at styre din vejrtrækning og vedligeholde din koordinering i en intens cardio session.
  Fysisk styrke

  Kickboxing kombinerer styrke-baserede rutiner med aerob træning, hvilket gør det til et ideelt træning rutine. Landing slag og praktiserende spark forbedrer muskelstyrke og koordination, og kan endda hjælpe dig med at få en bedre balance. Mange kickboxers løfte vægte og engagere sig i andre styrketræning rutiner for at få stærkere, regelmæssig styrketræning kan reducere muskelsmerter og mindske din risiko for sygdomme som osteoporose, ifølge det amerikanske Centers for Disease Control og Forebyggelse. Sideløbende med disse forbedringer i fysisk styrke ofte kommer en forbedring af selvforsvar færdigheder. Selvom der er ingen garanti for, at nogen rutine kan hjælpe dig med at bekæmpe off en hacker, lære at lande slag og spark kan hjælpe dig føle sig sikrere.

  Skader

  Ligesom alle sportsgrene har kickboxing en risiko for skader, og nogle skader er særligt udbredt med sporten. En undersøgelse fra 2004 på East Stroudsburg University i Pennsylvania fandt, at 15 procent af kickboxing klasse deltagere, og 31 procent af instruktører havde oplevet en skade. Muskel stammer i ryggen, knæ og ankler er de mest almindelige skader. Udstrækning, der udfører warmups og opretholde en ordentlig kickboxing formular kan medvirke til at reducere din risiko for skader.
  Mental Health Effects

  Ifølge Sport og Fitness Industry Association, er kickboxing en særdeles effektiv strategi for at reducere angst og stress. Den kamplystne karakter af sporten kan tjene som et sundt afløb for aggression og negative følelser. Harvard Health Publikationer påpeger, at regelmæssig aerob motion kan reducere depression og boost humør.