| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Hvordan Motion & Nutrition bidrager til en sund krop?

  Spise rigtigt og være fysisk aktiv kan hjælpe dig med at leve et sundere liv. Du behøver ikke at forvise alle dine livretter eller tilbringe timer på gym til at skabe en sundere livsstil, dog. Stræber efter at bevæge sig mere og spise mindre forarbejdede og junk food kan hjælpe dig med at opnå en større følelse af velvære. Ernæring og kropsfunktion

  En kvalitet kost giver dig næringsstoffer, der understøtter et velfungerende dine knogler, muskler, organer og bindevæv. En sund kost giver også dit hjerte og hjerne til at arbejde. Ifølge Institute of Medicine, omfatter en nærende kost mellem 45 og 65 procent kulhydrater, 10 til 35 procent protein og 20 til 35 procent fedt. Kulhydrater giver kroppen energi. Protein udgør kropslig væv og fremmer vækst. Det forbedrer også immunitet og hormon funktion. Fedtstoffer afbøde dine indre organer, give energi, regulere hormoner og bistå med vitamin absorption. Du skal også fiber for at lette fordøjelsen og kolesterol regulering. Kvalitet kilder kulhydrater, protein og fedt giver naturligt forekommende vitaminer og mineraler, som øger dit immunforsvar, støtte vækst og udvikling og hjælpe dine indre organer og celler opererer.
  Sygdomsforebyggelse

  spise rigtigt kan reducere din risiko for at udvikle kroniske sygdomme, herunder hjertesygdomme, visse kræftformer og type 2-diabetes ved at give næringsstoffer, der bekæmper inflammation og tilskynde til korrekt celle funktion. For eksempel kan reducere dit indtag af mættet fedt sænke din risiko for hjerte-kar-sygdomme ved at holde dit kolesteroltal ned. Centers for Disease Control og Forebyggelse bemærker, at regelmæssig motion kan også hjælpe til at dæmpe udviklingen af ​​hjerte-karsygdomme, metabolisk syndrom, visse kræftformer og type 2 diabetes. Hvis du allerede lider af en kronisk tilstand, kan ordentlig ernæring give næringsstoffer, der lindrer symptomerne, så du lever en højere livskvalitet. Mere fysisk aktivitet kan hjælpe også ved at øge cirkulation og opbygning af styrke. Motion opbygger stærke knogler, reducere din risiko for at udvikle osteoporose. Det er også øger hjernens funktion, så du er mindre modtagelige for depression og angst.
  Weight Control

  være overvægtige eller fede øger din risiko for at dø tidligt eller udvikle enhver række betingelser, herunder hjertesygdomme, type 2 diabetes, søvnapnø, forhøjet blodtryk, højt kolesteroltal, gigt og infertilitet. En sund kost består hovedsagelig af fuldkorn, bladgrøntsager og magert protein kan hjælpe med at forhindre vægtøgning ved at holde kalorier i skak, og give kroppen med de næringsstoffer, den behøver. At spise for meget mættet og transfedt, tilføjede sukker og raffinerede korn giver minimale næringsstoffer og masser af kalorier, som tilskynder tallene på skalaen til at stige. Føj fysisk aktivitet til din sund kost plan, så du forbrænder kalorier, og du yderligere reducere din chance for hober på den pounds.
  Anbefalinger

  Centers for Disease Control og Forebyggelse anbefale at få mindst 30 minutters moderat intensitet aerob motion, fem gange om ugen til i alt 150 minutter til at holde dit hjerte og lunger sunde. Hvis du har brug for at tabe sig, skal du måske til at øge denne aktivitet niveau til 60 eller 90 minutter om dagen. Du bør også udføre styrketræning øvelser til alle dine store muskelgrupper to gange ugentligt på ikke-sammenhængende dage for et sæt af otte til 12 gentagelser. Brug vægt, der føles tungt som de sidste par reps. Styrketræning øger din muskelmasse og bygger knogletæthed. Til formål at skabe balance mellem dit kalorieindtag med dit kalorie output ved at holde portionsstørrelser i skak og begrænse dit indtag af næringsfattige fødevarer, såsom slik, hvidt brød, kommercielt stegte fødevarer og sukkerholdige drikkevarer.