| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Ømme muskler efter Yoga

  Yoga kan hjælpe med at forbedre din muskel og fælles sundhed ved at strække og styrke dine muskler og flytte dine led gennem hele deres sortiment af bevægelse. Men payoff af yoga ikke kommer med det samme, og du kan opleve muskelømhed og stivhed efter en udfordrende yoga træning. Denne regel er ikke grund til bekymring, især hvis du er ny til yoga, men hvis smerten bliver værre eller varer mere end et par dage, så tal med din læge. Yoga og Muskler

  Yoga kan være et godt valg for folk med muskelskader eller ømhed, fordi den bevæger sig og strækker musklerne langsomt stedet for at tvinge dem til at bære store vægte på én gang. Den langsomme stretching rutine kan hjælpe med spændte, tilskadekomne muskler, så du kan få styrke, balance, koordination og stabilitet over tid. Hvis du er ny til yoga, er det klogt at starte med en nybegynder-niveau klasse, hvor du vil fokusere på vejrtrækning teknikker, grundlæggende rejser og muskel kontrol.
  Forsinket-debut Ømhed

  Forsinket-debut muskelømhed eller DOMS, er en mild muskelinflammation der er særlig udbredt blandt mennesker, der begynder en ny øvelse rutine, eller som ikke er meget fysisk fit. Det starter som regel 12-72 timer efter motion, og kan vare flere dage. Hvis du er ny til yoga og erfaring muskelømhed, kan det være DOMS. Undgå at gøre yoga eller nogen anstrengende motion, indtil smerten går væk, efter et par yoga sessioner, skal du være i stand til at praktisere yoga smerte-fri
  muskelskader
  .

  strækning der er en del af yoga kan resultere i muskel overextension, stammer og forstuvninger. Dette er især sandsynligt hvis dine muskler er meget spændte eller hvis du tvinger et stræk. Du vil sandsynligvis føle øjeblikkelig smerte, mens strække, og smerterne ofte bliver værre over flere timer eller dage. De fleste stammer og forstuvninger er ikke alvorlige nok til at berettige medicinsk behandling, men hvis smerten er svær eller du hører en snapper eller poppende lyd, stoppe din yoga praksis og tale med din læge.
  Treatment

  Resten er en af ​​de bedste behandlinger for muskelsmerter, så undgå anstrengende motion, indtil smerten forsvinder. Men at holde dine muskler arbejder ved forsigtigt strække eller tage korte, langsomme ture kan holde muskelstivhed fra at gøre smerten værre. Skiftende varme og kolde pakninger kan øge omsætning til området og fremskynde din helbredende tid. Non-steroide anti-inflammatoriske medicin kan hjælpe med at reducere inflammation og lindre smerter og ømhed, men ikke tage disse medikamenter blot at maskere smerter, så du kan udøve.
  Prevention

  at forhindre muskelsmerter under og efter yoga, drikke masser af vand - dette kan hjælpe skylle ud giftstoffer i kroppen og holde dine muskler sunde og leddene smøres. Varm op før yoga, og start din rutine langsomt, gradvist stigende intensitet. Tving aldrig et stræk, og hvis en bestemt yoga manøvre eller udgøre er smertefuldt, undgå at gøre det, indtil du har opbygget mere styrke og fleksibilitet. Hvis du er usikker på, hvordan du gør en bestemt positur, så tal med din lærer, fordi korrekt kropsholdning kan mindske smerter og nedsætte risikoen for skader og smerter.