| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Bare Feet Øvelser for Mænd

  Mænd har en bred vifte af øvelser at vælge imellem, når de søger efter effektive barfodede øvelser. Find den perfekte øvelse for dig at få en cardio workout samtidig bygge muskler. Selv træner med bare fødder kan være en grundstødning erfaring, kan du også blive udsat for bakterier. Undgå at træne med bare fødder, hvis du har nogen åbne sår på dine fødder. Hvis udøve indendørs, desinficere dit mat før og efter brug for at reducere din eksponering for bakterier. Barefoot Running

  Løb barfodet er blevet stadig mere populært. Snarere end slående jorden med din hæl, hvilket er mere typisk for løbere, der bærer sko er barfodede løbere mere tilbøjelige til at lande på boldene af deres fødder. En 2010 undersøgelse i "Nature" fundet, at landing på hælene er mere slagkraftige på din krop, som efterlader dig mere sårbar over for skader. Barfodede løbere tror, ​​at sko kan forårsage skader, fordi de hindrer din naturlige skridtlængde og tilpasning. Men løbe barfodet efterlader dine fødder åbne for andre skader, såsom sår og skrammer fra genstande, du kan støde på, mens du kører. Der er lette sko du kan købe, der simulerer barfodet kører samtidig tilbyde dine fødder en vis beskyttelse.
  Karate

  Karate er en japansk kampsport praksis, der udføres uden sko. Karate kan oversættes til "tom hånd" med "kara" betyder tom og "te" betyder hånd. Den selvforsvar kæmper metode bruger blokke, strejker, plaider, fælles manipulationer og undvigelser. Når du deltager i en karate klasse for første gang, kan mænd enten købe en karate uniform eller bære løst, behageligt tøj, såsom sweatpants og en T-shirt. Traditionelt er Karate praktiseres uden sko af respekt. Øve med bare fødder hjælper med at forbedre din balance og muliggør en bedre kontakt med gulvet.
  Taekwondo

  Taekwondo er en kampkunst, der blev udviklet i Korea. Denne form for kampsport fokuserer på at sparke teknikker. Det er en aerob form for motion, der også øger din fleksibilitet, balance og udholdenhed. Lær meditation, selvforsvar, sparring og bryde teknikker. Mens lære bryde teknikker, vil du lære at bryde igennem bestyrelser og muligvis mursten for testning og træning formål. Under en typisk Taekwondo klasse, er studerende barfodet og klæde på en ensartet sikret ved et bælte. Ligesom andre former for kampsport, er Taekwondo praktiseres med bare fødder for traditionelle formål. Øve Taekwondo med bare fødder styrker fødder og ankler og bidrager til at forbedre din balance og koordination. Sko kan spore snavs og andre forurenende stoffer ind i studiet, så tager skoene hjælper også at holde studiet rent.
  Yoga

  Yoga er en gammel form for motion, er praktiseret med bare fødder. Der er en bred vifte af stilarter at vælge imellem, så find en stil af yoga, der passer til dine behov. Nogle af de mest populære stilarter omfatter Vinyasa, Ashtanga og Bikrim. Vinyasa og Ashtanga er energiske stilarter yoga, som er kendt for deres cardio og kalorie-brænding fordele. Bikram yoga eller hot yoga er en stil, der vil helt sikkert gøre dig svede. Under Bikram klasser, vil du udføre en række 26 rejser i et rum, når næsten 100 grader. Yoga praktiseres med bare fødder til forbedret stabilitet og balance og føle jordforbindelse. Udførelse asanas (yogastillinger) uden sko eller strømper giver dine fødder til at gribe fat i måtten, og at strække tæerne uden restriktioner.