| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Er Soy eller valleprotein godt når du træner?

  Protein er uden tvivl en af ​​de mest værdsatte næringsstoffer blandt fitness-entusiaster. At få nok protein er vigtig for muskelvækst og styrke gevinster. Soja og valleprotein anses for at være ideelle kilder til protein. Atleter bruger dem til at maksimere deres kost for muskel vækst. For at få det bedste udbytte af soja og valleprotein, er det nyttigt at vide, hvordan de adskiller sig, og som er bedst til at opbygge muskler. Soy Protein

  Under produktionen af ​​sojaprotein er sojabønner affedtet og afskallet at efterlade højkoncentreret protein. I modsætning til mange vegetabilske kilder til protein, er sojabønner komplette proteiner. Dette betyder, at de har tilstrækkelige mængder af de ni essentielle aminosyrer. Disse aminosyrer betragtes som "væsentlige", fordi din krop ikke kan producere dem selv. Som et resultat, er soja en pålidelig kilde til protein for vegetarer.
  Whey Protein

  Valleprotein stammer fra valle, et biprodukt af mælken under osteproduktion. Efter vallen er separeret, er det filtreres til en koncentreret form af protein - valleprotein. Ligesom sojaprotein, har valleprotein alle de essentielle aminosyrer. Faktisk er det meget højt i forgrenede aminosyrer, som er tre essentielle aminosyrer, der udgør 30 procent af de essentielle aminosyrer fundet i skeletmuskulatur. Derfor valleproteiner kosttilskud er effektive for atleter, der ønsker at opbygge mere muskelmasse.
  Protein Kvalitet

  protein kosttilskud bidrage til at øge dit protein indtag til byggeri muskelmasse, ikke alle kosttilskud har den samme kvalitet af protein. Biologisk værdi og netto protein udnyttelse er fælles metoder til måling af kvaliteten af ​​forskellige kilder til protein i kosten. BV vurderer kvaliteten af ​​kosten proteinkilder ved at overveje mængden af ​​protein din krop absorberer fra visse fødevarer. NPU tager det et skridt videre ved også at i betragtning af mængden af ​​protein indtages eller anvendes af kroppen. Ernæringsmæssige data fra US Dairy Export Rådet foreslår, at valleprotein har en betydeligt højere BV og NPU end sojaprotein. Således valleprotein er mere effektiv end sojaprotein til opbygning af muskler.
  Soy vs valleprotein

  Kvaliteten af ​​valle og sojaprotein har ansporet en overflod af videnskabelig forskning for at fastslå deres virkning på muskel vækst. I en 2009 undersøgelse offentliggjort af "Journal of Applied Physiology," forskerne vurderet kvaliteten af ​​forskellige typer af protein, herunder valle, soja og kasein. Resultaterne viste, at valleprotein var mere effektivt til at stimulere proteinsyntese eller muskelvækst end kasein og soja. En undersøgelse fra 2007 i "American Journal of Clinical Nutrition" understøtter disse resultater. Da valleprotein har vist sig at blive absorberet mere effektivt af kroppen og stimulerer muskelvækst mere end sojaprotein, det er bedre for at opbygge muskler. Men hvis du er vegetar, sojaprotein er et ideelt alternativ til valleprotein, da det også indeholder alle de essentielle aminosyrer.