| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Hvad skal drikke under træning

  Disse dage, Kopholderne på løbebånd ligner drik køleskabe på din lokale dagligvarebutik, fyldt med en bred vifte af varianter og farver. Alle disse valg kan forlade dig følelsen lidt forvirret over, hvad du bør drikke i løbet af din træning. Mens vandet er dit bedste valg til motion hydrering, sportsdrikke og energidrikke har deres plads. Hydration

  ikke får nok at drikke før, under eller efter du motionerer kan påvirke din træning. Dehydrering får dine muskler til at trætte lettere, der påvirker både styrke og koordination. Også, hvis din krop er dehydreret, kan det ikke køle sig selv ordentligt, hvilket kan føre til hedeslag. Hvis du ønsker at få mest muligt ud af din træning, drikke op til 20 ounces væske to til tre timer, før du træner, 8 ounce omkring 20 minutter, før du starter, 8 ounce hver 20 minutter i løbet af din træning rutine og 8 ounce, når du 're gjort.
  Water

  Når det kommer til, hvad at drikke, den amerikanske Rådet om øvelse, siger vand er det bedste valg for de fleste mennesker. Ikke alene er det forholdsvis billig - fri fra drikkevand fountain - men det er også kalorie-fri. Når du træner for at tabe eller opretholde din vægt, kalorier fra, hvad du drikker count. Nogle mennesker har en vanskelig tid drikkevand på grund af sin manglende smag. Hvis det hjælper dig til at drikke op, American College of Sports Medicine siger, at det er OK at drikke flavored vand. Du kan holde aroma billig og kalorie-fri ved at tilføje citron, lime eller agurkeskiver til din vandflaske.
  Sportsdrikke

  Hvis du motionerer på et høj intensitet i lang tid, 60 minutter eller mere, kan du være bedre stillet med en sportsdrik end bare almindeligt vand. Intens træning forårsage dig til at svede mere og miste vigtige elektrolytter, nemlig natrium. Hvis dit blod natrium niveauer bliver for lav, kan det føre til vand forgiftning, hvilket kan forårsage desorientering og endda koma og død i alvorlige tilfælde. Nogle sportsdrikke indeholder også kulhydrater for energi og bør tages i betragtning, hvis du overvåger dit kalorieindtag.
  Energi Drinks

  Energidrikke indeholder en række forskellige næringsstoffer foregav at forbedre den mentale og fysiske evner. Ifølge International Society of Sports Nutrition er det de kulhydrater og koffein i disse drikkevarer, der er mest fordelagtig for en træner. Drikke en energi drik 10 til 60 minutter, før du arbejder ud kan forbedre dit fokus og udholdenhed. Det er vigtigt at bemærke, at de ekstra kalorier i disse drikkevarer kan føre til vægtøgning. Hvis du er bekymret for din vægt, der er lavere kalorieindhold versioner tilgængelige. Drik ikke mere end en energi drik om dagen.