| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Et fald i kalorier i forhold til Øvelse

  Overvægt og fedme er den femte hyppigste risiko for død rundt om i verden, ifølge World Health Organization. Du kan mindske din risiko for sundhedsmæssige problemer ved blot at tabe sig. Spise færre kalorier, motion mere eller kombinere de to er din eneste mulighed for at tabe sig og mindske din risiko for fedme relaterede sundhedsproblemer. Det kalorieindhold

  lille mængde energi til at opvarme et gram vand en grad celsius er den videnskabelige definition af en kalorie. Det er så lille, at hver kalorie i den mad du spiser, er lig med 1.000 reelle kalorier, eller en kilocalorie. Når du spiser flere kalorier end din krop har behov, din krop omdanner den overskydende energi til fedt, få dig til at tage på i vægt. Sænkning dit kalorieindtag under din krops behov får din krop til at bruge sin lagrede energi. Kløften mellem de kalorier din krop behov og mængden af ​​kalorier du indtager bestemmer, hvor meget vægt, du taber.
  Formindsk kalorieindtag

  Et pund fedt er lig 3.500 kalorier . Hvis du ønskede at tabe et halvt kilo om ugen, vil du nødt til at spise 500 færre kalorier per dag end du spiser lige nu. Tænk på de fødevarer, du spiste i dag, er det sandsynligvis ikke ville være svært at spise 500 kalorier mindre i morgen. Da fede og sukkerholdige fødevarer indeholder flest kalorier, kan du blot stoppe med at drikke sodavand eller tilsætte sukker til kaffe, eller skæres ud et par sukkerholdige godbidder, og være på din vej til en ny, tyndere dig. Selv om dette er en effektiv måde at tabe sig, kan du til sidst finde din vægt snigende op igen. MayoClinic.com hedder, "Undersøgelser viser, at folk, der tabe sig og holde det ud på lang sigt få regelmæssig fysisk aktivitet."
  Motion

  Motion alene ikke medføre, at du tabe sig så hurtigt som slankekure, men det hjælper. Hvis du spiser 300 flere kalorier dagligt end din krop behov, pedalerne hurtigt på en motionscykel i 30 minutter ville brænde de kalorier, holde din vægt den samme. Derfor vil det tage dig yderligere 47 minutters arbejde at miste yderligere 500 kalorier for at tabe et pund vægt om ugen, hvis du vejer 125 pounds. Jo mere du vejer, jo flere kalorier forbrænder du, mens du arbejder ud. Krop condition er én måde, hvorpå motion slår slankekure. Udøver øger din puls og kropstemperatur. Det giver mere ilt til dine muskler, forøger styrken af ​​dit hjerte og hjælper dig med at gøre dit vægttab permanent.
  Kombinere de to

  se hvad du spiser, og også udøver er en surefire combo for at reducere din vægt og blive sundere. Din energi vil stige, din vægt vil falde, og du vil være at undgå de sundhedsmæssige problemer forbundet med fedme. Hvis du ikke kan forpligte sig til begge dele på samme tid, vil slankekure få dig til at tabe sig hurtigere end motion, og du kan altid begynde at udøve, når du taber et par pounds.