| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Kan Vand Øvelse Hjælp Med Bone Density?

  Knogletæthed er delvist påvirket af mængden af ​​stress dine knogler er placeret under. Når du træner, dine muskler kontrakt og trække på dine knogler. Denne stress tvinger din krop til at styrke knoglerne og dermed stimulere væksten. Dette er især vigtigt med alderen, som naturlige fald i densitet øger risikoen for osteoporose. Fordi det ikke er en vægtbærende aktivitet, motion i vand ikke er den bedste måde at forbedre knogletæthed. Vand Motion

  Selvom vand motion ikke er den mest effektive måde at opbygge knogletæthed, har nogle undersøgelser vist, at det kan være gavnligt. En 2008 undersøgelse offentliggjort i "Journal of Sports Medicine and Physical Fitness" fandt, at postmenopausale kvinder oplevede betydelige stigninger i knogletætheden efter at have arbejdet ud i vandet tre gange om ugen i syv måneder. Ifølge Dr. Jodi Frank, når du er i vandet dine muskler nødt til at overvinde modstanden i vandet, som igen forårsager en belastning, der skal placeres på dine knogler.
  Betydning

  Fortsat indsats for at opretholde og opbygge knogletæthed er vigtige gennem hele dit liv span, men er af særlig bekymring med alderen. Efter omkring 30 år, begynder du at se naturlige fald i knogletæthed. Dette skyldes hormonelle forandringer og en tendens til ikke at være så fysisk aktiv, som da du var yngre. Hvis knoglerne bliver for skørt, øger du din risiko for knogleskørhed, hvilket sætter dig i risiko for knoglebrud.
  Bedste øvelse

  Ligesom dine muskler og hjerte-kar-systemet, dine knogler tilpasser, når de sættes under stress. Vand øvelse gør placere nogle stress på dine knogler, men ikke så meget som andre former for motion gør. Ifølge National Institutes of Health Osteoporose og relaterede knoglelidelser National Resource Center, de mest effektive former for motion for opbygningen af ​​knogler er aktiviteter, der er vægtbærende, fordi du nødt til at overvinde tyngdekraften. Kvalitet motion valg omfatter gåture, jogging, gå på trapper og hoppe reb. Vægttræning er også en effektiv måde at placere stress på knogler og dermed øge tætheden. Et fælles område for osteoporose er den nederste del af rygsøjlen. Du kan målrette dette område ved at udføre back squats med en vægtet vægtstang på bagsiden af ​​dine skuldre, da dette placerer en belastning direkte på din rygsøjle. Brug altid en spotter, når du udfører denne øvelse.
  Overvejelser

  Vand motion kan være en kvalitet valg til forbedring af knogletæthed, hvis du har gigt eller balance problemer. Ifølge Centers for Disease Control og Forebyggelse, som supplement til eventuelt at bygge knogle, der arbejder ude i vandet kan mindske risikoen for diabetes og hjertesygdomme og har evnen til at forbedre den mentale sundhed og humør. Men hvis du leder efter den mest effektive form for motion for at opbygge knogler, vil du se mere væsentlige resultater, hvis du også optage jævne anfald af en vægtbærende motion.