| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Simple Things at forbrænde kalorier, når du ikke kan finde ud

  Det kan være en udfordring at finde tid til at besøge gym eller gå til en tidlig morgen løb, når din dag er pakket, men medmindre du ønsker at beskæftige sig med en talje, der holder vokser i størrelse, er opholder sig aktivt vigtig. Hvis du ikke kan finde tid til at arbejde ud, tilpasse din livsstil til at omfatte en bred vifte af kalorie-brænding aktiviteter i hverdagen. Arbejdsdagen

  Du har muligvis ikke tid til at flygte på kontoret og besøge gym i løbet af din frokostpause, men det betyder ikke, at du ikke kan brænde kalorier hele din arbejdsdag. I stedet for at køre til arbejde eller ride bussen, gå eller cykle, afhængigt af hvor langt du bor fra kontoret. En 30-minutters cykeltur på kun 12-13,9 mph vil hjælpe en 155-pund person brænde 298 kalorier. På arbejdet, tage trappen i stedet for elevatoren, og i stedet for at ringe en kollega over kontoret over gå til at tale i person.
  At Home
  p Det er fristende at tilbringe din nedetid derhjemme kruset op på sofaen med en roman, men ved at holde aktiv omkring huset, kan du brænde et betydeligt antal kalorier i løbet af dagen. Hvis du har en familie, vil lege med dine børn på en energisk sats i 30 minutter hjælpe dig med brænde 186 kalorier, hvis du vejer 155 pounds, mens du forbrænder 167 kalorier på en halv times hus-rengøring session.


  Outdoors

  stedet for at betale dine børn til at rydde op i gården, rulle ærmerne op og tage fat på arbejdet selv. Hvis du vejer 155 pounds, forventer at forbrænde 149 kalorier på 30 minutter af rive din græsplæne og 172 for hver halve time, du bruger luge i haven. Du forbrænder 205 kalorier på 30 minutter af presser din plæneklipper omkring værftet. Når vinteren kommer, skovle sne er værd 223 kalorier per 30 minutter.
  Andre

  Hverdagens ærinder og andre arrangementer er en nødvendighed, og mange kan hjælpe dig med at forbrænde ekstra kalorier når du ikke kan finde tid til træning. Må ikke blive fristet til at besøge en bilvask til at skinne op din tur, vaske din bil i hånden vil brænde 167 kalorier på 30 minutter. Skubber en indkøbsvogn rundt i supermarkedet giver 130 kalorier brændt i en halv time, og ved at parkere din bil i den fjerneste ende af parkeringspladsen, vil du forbrænde flere kalorier at komme til og fra bilen.