| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Er Strækker Burn Fat?

  Udstrækning kan hjælpe dig med at få fleksibilitet, men aktiviteten er ikke en effektiv måde at forbrænde fedt. Selv om alle motion øger din kalorieindhold brænding til en vis grad, mest stretching er ikke intensivt nok til signifikant vægttab. At mindske kropsfedt, udføre strækninger som led i en samlet fitness-program, der omfatter kostændringer sammen med regelmæssige aerobe og modstand aktiviteter. Grundlæggende stretching og Fat

  For at tabe kropsfedt, er du nødt til at forbrænde flere kalorier end du indtager gennem mad og drikkevarer. Konkret tager det et underskud på omkring 3.500 kalorier for at tabe 1 pund fedt. I gennemsnit 30 minutters stretching rutine, brænder en 185-pund person omkring 180 kalorier. Derfor ville det tage omkring 19 halv time lange strækker sessioner til tabe 1 pund, under forudsætning af, at en person er i et støt vægt og ændrer ikke kalorieindtag. Til sammenligning, svømning samme person brænder omkring 445 kalorier på 30 minutter omgange på en energisk tempo.
  Andre fordele

  Stretching ikke kan holde nøglen til vægttab, men det øger din vifte af bevægelse og forbedre balancen. Disse fordele er nyttige, hvis du spiller sport eller udføre andre atletiske aktiviteter, som du kan vise større smidighed under forestillinger. Derudover kan strække reducere din risiko for samordning ulykker såsom fald. Aktiviteten kan også give afslapning, i virkeligheden, er meditationsteknikker såsom tai chi baseret på blide strækninger
  Fat Burning

  Selvom udspænding kan hjælpe med at fremskynde. up fedtforbrænding noget, er din kost den vigtigste faktor i vægttab. Pålideligt tabe kropsfedt, undgå fødevarer, der er kalorie-tætte, såsom fede kød og oste og stegte fødevarer, og i stedet vælge lavt kalorieindhold elementer, der indeholder kostfibre. Frugt og grøntsager, bønner og hele hvede brød er alle sunde, fiber-rige muligheder. Portionsstørrelser spørgsmål; for eksempel, er en servering af ris eller pasta kun halvdelen af ​​en kop, og en servering af protein såsom fisk er kun på 3 til 4 ounce. Track kalorieindtag med en fødevare dagbog for at undgå undervurdering fødevareforbrug.
  Strækker Retningslinjer

  Udstrækning er normalt en sikker aktivitet, men det er muligt at skade dig selv uden ordentlig forholdsregler . Strækker kolde muskler kan føre til skade, så varme op med fem eller 10 minutter at gå eller cykle, alternativt vente til slutningen af ​​din træning til at strække. Må ikke hoppe, mens du strækker, eller du kan risikere at stramme dine muskler og tabe fleksibilitet. Smerte er en advarsel om, at du strækker for langt, så lette op, hvis du føler for ubehageligt. Hvis du i øjeblikket ikke motion, eller du har nogen medicinske tilstande, konsultere en læge, før du begynder et vægttab program.