| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Er Bøje dine ben Hjælp med armbøjninger?

  Pullups er primært en øverste organ workout. De bruger din egen kropsvægt til at skabe en muskel træning med bare en pullup bar. Korrekt form er afgørende for sikkerheden og gode resultater, men kan variationer til pullup gøres ved at ændre placeringen af ​​benene. Disse variationer kan tilføje udfordringer til din træning og bringe andre muskelgrupper i øvelsen. Frihøjde

  Bøje benene lidt kan være påkrævet, når du begynder at pullup for at sikre, at dine fødder ikke trække eller blive fanget på jorden nedenfor. Dette kan ske, hvis du er høj, eller hvis der ikke er meget plads mellem baren håndtag og gulvet. I dette tilfælde, bør du krydse dine ben ved anklerne mens lidt bøje dine ben bagud med dine hæle vender bag dig.
  Stabilization

  Bøje dine ben lidt i knæ i begge retninger og passage dine ben ved anklerne kan hjælpe med at stabilisere din krop og forhindre swingende og svajende. Dette gør to ting. For det første sikrer, at du ikke bruger momentum til at flytte din krop op og ned, hvilket reducerer mængden af ​​indsats, der kræves af dine muskler, hvilket påvirker effektiviteten af ​​pullup. For det andet, det tvinger dig til at bruge din øverste organ muskler, mavemuskler og armmuskler til at trække din kropsvægt.
  Knee Hæver

  Knæ rejser er avancerede pullups, der ikke kun virker din overkrop, arme og ryg, men også træne dine mavemuskler. Du kan enten gøre dine pullups med benene trukket op i siddende stilling foran dig, eller du kan hænge frit fra baren og langsomt hæve og sænke dine ben foran dig, at holde benene stramt sammen og bøjet i knæene. For en yderligere abdominal udfordring, kan du hænge i baren og løft dine ben til skiftende sider at få skrå muskler engageret.
  Overvejelser
  p Hvis du aldrig har gjort et pullup, før du kan finde det svært i første omgang. Du ønsker at prøve at gøre to pullups i et sæt i første omgang for omkring seks sæt. Efterhånden som du bør øge antallet af pullups pr sæt, men reducere antallet af sæt. Over tid vil dette hjælpe dig med at opbygge udholdenhed i at gøre pullups samtidig bygge styrke.

  Hvis du ikke er i stand til at gøre alle regelmæssige pullups først du måske overveje assisteret pullups. Assisteret pullups er generelt gjort på workout maskiner, der har polstrede platforme, som du knæle på, mens de udfører pullup. Det betyder, benene skal bøjes for en knælende stilling på alle tidspunkter i løbet af denne øvelse.

  Husk, hvis du er bøje benene på alle, for at holde dine mavemuskler stramt og dine skuldre trukket tilbage for at holde korrekt form . Hvis du føler din abs løsne eller dine skuldre ludende dette betyder, at du er træt, og din formular er ikke god. Kun gøre så mange gentagelser pr sæt, som du kan gøre med korrekt form.