| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Hvad kan Øvelser gøre for dit udseende?

  Regelmæssig motion ikke kun sænker din risiko for at udvikle en række kroniske sygdomme, men også gør en masse godt for dit udseende. Mere end sandsynligt, motion er din nøgle til at få den krop, du ønsker. Det øger din figur og holder din vægt i skak, og det endda gør din hud og hår ser bedre. Rådfør dig med din læge, før du starter et nyt træningsprogram. Administrer din vægt

  MayoClinic.com anbefaler at få mindst en halv times motion hver dag for at tabe overskydende vægt og holde det ud. Høj intensitet træning, som løb, cykling, eller spille tennis eller basketball, brænde flest kalorier, og har de bedste fordele for vægtkontrol. Hvis du ikke kan klemme i en 30-minutters træning på en travl dag, gøre så meget fysisk aktivitet, som du kan bruge tricks som klatring trappen i stedet for at bruge elevatoren og gå eller cykle til arbejde eller skole.


  forbedre kropsholdning og se slankere

  Motion kan forbedre din kropsholdning og endda gøre dig højere, ifølge Texas Back Institute ortopædkirurg Dan Bradley, MD. Han siger yoga og pilates i særdeleshed forbedre din kropsholdning og øge din højde, fordi de har du samtidig strække og styrke dine muskler. Ved at vende hunching af den øvre ryg og vende svajede ryggen, forlænge disse typer af motion din krop og tilføje højde, hvilket giver dig udseende af at være både slankere og højere. Udover at lave yoga og pilates, laver øverste back styrketræning med frie vægte og maskiner vægte hjælper dig også med rette ryggen.
  Forbedre hudens

  Udøver øger blodcirkulationen, som stimulerer din krops naturlige afgiftning proces, og huden celle regenerering. Det gør din hud sundere, hvilket forbedrer dens udseende og giver det en smuk glød. Men det er vigtigt at fjerne din make-up, før du arbejder ud, og vask huden efter arbejde ud for at fjerne olier og eventuelle giftstoffer fjernes fra sved. Bo godt hydreret, når de udøver for at holde din hud fra tørring. Hvis din hud bliver tør, anvende fugtighedscreme.
  Gøre dig se yngre

  Ved at forbedre din søvnkvalitet og hjælpe dig falde i søvn hurtigere, regelmæssig motion hjælper dig med at få skønhedssøvn dit ansigt behov for at komme sig fra de belastninger og elementer, du oplever hver dag. Ifølge sport psykolog Jack Raglin, ph.d., dræne angst, sorg og frygt din energi og show på dit ansigt. Ifølge National Institutes of Mental Health, lider omkring 20 procent af amerikanske voksne fra angst. Heldigvis Raglin siger, motion er en naturlig kur mod mild til moderat angst - det er som at tage et beroligende, der øger dit humør for timer efter din træning

  .