| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Protein Med Arbejde ud og forbrænde fedt

  Mens din indsats i gymnastiksalen er centrale for din succes at nå dine træningsmål, din indsats i køkkenet er også vigtig. Resultaterne af din træning, og om du opnå mål såsom opbygning af muskler eller brændende fedt, afhænger i høj grad på din kost. Blandt de vigtigste næringsstoffer til at overveje, når du arbejder ud, er protein, som din protein indtag kan påvirke din fedt-brænding succes. Kontakt din læge, før du starter nogen workout plan eller ændre din ernæringsmæssige indtagelse. Protein Oversigt

  Protein er blot en af ​​tre store makronæringsstoffer findes i fødevarer, sammen med kulhydrater og fedt. Protein er afgørende, fordi det leverer din krop med aminosyrer, der fungerer som molekylære byggesten for at bevare integriteten af ​​væv såsom hud og muskler. Du kan få protein fra kød samt fra planter såsom bønner. Hvis du vælger planter til protein, kan du nødt til at kombinere forskellige kilder til at opnå hver aminosyre din krop kræver.
  Protein og arbejder ud

  Protein er afgørende for optimal sundhed, uanset om du træner. Men når du arbejder ud, protein tager på en anden vigtig rolle: motion opsving assistent. Stress af at arbejde ud nedbryder dine muskler, så du behøver aminosyrer efter du er færdig med din træning for at stoppe nedbrydningen og fremme genopbygningen. Protein hjælper med at reducere niveauet af cortisol, et hormon, der nedbryder muskelvæv, og giver de aminosyrer din krop har brug for at genopbygge dine muskler til at blive stærkere og større. |
  Fedtforbrænding effekter

  Ud over at fremme muskel nyttiggørelse, tilføjer protein til din kost kan også forbedre dine fedt-brænding indsats. Som ernæring forsker Dr. John Berardi forklarer proteinindtag øger dit stofskifte og kan bidrage til at øge fedt tab i forhold til andre næringsstoffer. Derudover spiser en kost rig på protein fremmer produktionen af ​​hormonet glukagon, som tilskynder din krop til at forbrænde fedt til energi. Endelig MayoClinic.com bemærker, at opbygge muskler hjælper med fedt tab, som muskelvæv øger dit stofskifte.
  Overvejelser

  øge dit protein indtag, når du arbejder ud og prøver at tabe fedt kan være en fordel, du kunne støde ulemper så godt. Tilføjelse mere protein til din kost har potentiale til at efterlade dig med lidt plads til værdifulde næringsstoffer såsom vitaminer og fibre, som findes i kulhydrater. Også, hvis du har nyreproblemer, kan en høj-protein kost lægge ekstra vægt på dine nyrer og kunne forværre funktionen af ​​disse organer.