| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Vil Eating Pizza påvirker din Abs Hvis du motionerer lige efter?

  Pizza har potentiale til direkte tilføje abdominal fedt, men nogle af de skadelige virkninger kan forebygges ved at engagere sig i motion en time efter at have spist. Præcis hvordan fede et stykke pizza er varierer, da pizza opskrifter varierer i form af fedtindholdet, når man tager hensyn til alle de muligheder, der findes med ingredienser og toppings. Spise pizza på den smarte måde, og få op og flytte efter at have spist, for at holde pizza fra udvide din mave. Hvordan Pizza gør dig fed

  Før du kan angribe det fedt, skal du forstå det fedt. Pizza har potentiale til at pakke på pounds for et par grunde, de fleste betydeligt på grund af transfedtsyrer og raffineret hvede. En frossen pizza producent var genstand for en retssag i januar 2013 for at bruge transfedtsyrer i deres supermarked pizzaer. Retssagen hævdede brugen af ​​transfedtsyrer i pizzaer var forgiftning forbrugerne. Hvorvidt de kan klassificeres som giftige, transfedtsyrer er et alvorligt problem, når det kommer til mave fedt. I en undersøgelse fra 2007 på Wake Forest University, blev det bestemt, at aber fodret med en kost med transfedtsyrer havde forbedret intra-abdominal aflejring af fedt. Undgå pizzaer med delvist hydrogeneret vegetabilsk olie, og du har allerede vundet halvdelen af ​​kampen af ​​maven bule.
  Raffineret Hvede
  p Hvis du ønsker øvelse til at hjælpe dig ud, er du nødt til at give din krop den bedste chance for at udføre. Spise raffineret hvede kan bidrage til din fedt og såre dit hjerte-kar-system. En undersøgelse offentliggjort i "The Journal of Nutrition" afslørede, at fødevarer fremstillet af raffineret hvede steg LDL-kolesterol i deltagere, mens hele korn hvede ikke gjorde. Desuden resulterede fuldkorns hvede større vægttab, når begge faggrupper blev sat på en kaloriefattig diæt. Du kan få din pizza og spise det også, men vælger en hel-korn skorpe for at få det meste ud af din post-måltid øvelse.

  Vægte og Cardio

  Forebyggelse er værd en havelåge for at helbrede, men hvis du ønsker at bekæmpe den pounds pizza bringer, udøve efter at have spist er en effektiv løsning. A 2013 undersøgelse offentliggjort i "Medicin & Science in Sports & Exercise" afslørede, at lys modstand øvelse kombineret med lys hjerte-kar-motion, som en rask gåtur 60 minutter efter at have spist, i reducerede triglyceridniveauer resulterede. Dette indikerer, at kombinere en vægte og cardio rutine en time efter et måltid øger den hastighed, hvormed din krop bruger fedt. Brugte Fedt er fedt ikke lagres, hvilket betyder mindre mave fedt for dig.
  Tag en Walk

  Du behøver ikke at løfte håndvægte til at få det fulde udbytte af udøve efter et måltid. A 2012 undersøgelse offentliggjort i "The British Journal of Nutrition" afslørede, at personer, der tog en 60-minutters gåtur på kun 50 procent af deres maksimale iltoptagelse rate væsentligt havde reduceret fedt i forhold til dem, der spiste og derefter gjorde intet. Tag en tur rundt i nabolaget i en let tempo at skære ned på dit fedt absorption. Selvfølgelig mistede de emner, der udøves inden de spiste mest fedt, men denne undersøgelse er nyttigt at vide, hvordan man kan være mindst en smule mere sund efter at have spist en pizza.