| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Lår Tapering Øvelser

  Slanke, tonet lår er et fælles fitness mål. Hvis du ønsker at taper dine lår, vil en kombination af aerob motion for fedttab og styrketræning for muskel toning hjælpe dig med at nå dit mål. Selvom der er ikke sådan noget som spot-reducerende, cardio øvelser, der hjælper dig med at tabe hele vil også hjælpe dig taper ned slasket lår. Tilføjelse styrketræning til din rutine vil hjælpe dig med at få lår, der ser slank og tonet. Lose Thigh Fat

  Fedt tab er en vigtig del af dit lår-tilspidsende planen. Centers for Disease Control og Forebyggelse anbefaler 150-300 minutter af hjerte-kar-motion om ugen for at tabe sig. Der findes mange typer af cardio du kan gøre for at opnå samlede vægttab, herunder på lårene. Hvis du vælger aerob øvelse, der engagere lårmusklerne, så vil du høste vægttab og muskel-toning fordele samtidig. Cardio motion som cykling, jogging, gåture og skøjteløb vil hjælpe dig med at slippe af med fedt, mens du arbejder dine lårmuskler på samme tid.
  Lår-Toning øvelser

  Styrke-øvelser, der er målrettet dine lår er vigtige for tilspidsende dine lår. For at få slanke, velformede lår, der ser godt ud fra alle vinkler, du ønsker at inkludere øvelser, der arbejder ryggen, fronter, ydre og indre lårmuskler. Målet for tre lår-toning sessioner per uge i cirka 20 minutter. Låret øvelser såsom lunges og håndvægt stepups vil hjælpe dig tone din quadriceps og hamstrings - fronter og rygge af dine lår. Må indre og ydre lår ben rejser, samt sideværts shuffles at arbejde din indre og ydre lår.
  Circuit Training

  Når tiden er stramt, men du ønsker ikke at ofre din lår-nedtrapning planer kredsløb uddannelse kan hjælpe dig med at konsolidere din cardio og styrke-træning for en mere effektiv rutine. Til kredsløb toget, begynder du med to til tre minutter af cardio øvelse, såsom hoppe reb, ridning en stationær cykel eller marchere på plads. Så kan du ændre dine cardio segmenter med 45 sekunder af styrketræning. Brug nogle af de ben øvelser allerede nævnt og afbalancere dine muskler-toning træning ved at indarbejde nogle øverste organ bevægelser, også. Bryst pressere, dumbbell rækker og bicep krøller er et par af de øverste organ styrketræning flytter du kan føje til dit kredsløb træning rutine til at balancere tilspidsede lår med en tonet overkroppen.
  Andre overvejelser

  Uanset hvor ivrige du er til at taper dine lår, se din læge, før du starter din fitness plan for at sikre, at det er den rigtige for dig. Hvis du har været stillesiddende i et stykke tid, kan det være svært at udføre de anbefalede mængder af cardio og styrke-træning motion. Start hvor du er på, og bygge din vej op. Ligeledes, hvis en hektisk tidsplan gør det vanskeligt at presse øvelse i, bryde din daglige rutine i 2-3 kortere træningspas.

  At tabe sig hurtigere, over det hele og på lårene, er det gavnligt at følge en kalorie-reduceret diæt. Skær 250 til 500 kalorier per dag at tabe 1/2 til 1 pund om ugen. Forbruge magert protein, friske råvarer, fedtfattig mælk og fuldkorn til energi din krop til motion. Tilføjelse af en sund, kalorie-reduceret kost til din lår-nedtrapning plan vil hjælpe dig med at hjælpe dig med at få en mere slank krop og magert, tilspidsede lår. Hvis du er en kvinde, ikke forbruge færre end 1.200 kalorier om dagen. Mænd bør indtage ikke færre end 1.400.